Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dolly Parton dovana sutuoktiniui nustebino ir internautus: pamatykite ją

Turbūt nedaugelis tikėjosi šiemet tarp daugiausiai dėmesio sulaukusių įvykių sąrašo išvysti Dolly Parton(75) vardą. Muzikos legenda savo dovana sutuoktiniui Carlui (79) gimimo dienos proga taip įkaitino tviterį, kad jo vartotojai apie nieką kitą tą dieną nekalbėjo.
Dolly Parton
Dolly Parton / Vida Press nuotr.

„Mano vyrui Carlui visada #karštųmerginųvasara. Su gimimo diena, mano meile!“ – rašė Dolly Parton šalia vaizdo įrašo, kuriame įsiamžino vilkinti, nepatikėsite, „Playboy“ zuikučio kostiumą.

„Šiandien liepos 20 d., mano vyro Carlo gimtadienis, tad tikriausiai susimąstėte, kodėl taip apsirengiau“, – sakė jame kantri muzikos legenda.

Dolly Parton paaiškino, kad sulaukusi 75-erių ji pažadėjo pozuoti „Playboy“ žurnalui. Deja, nors moteris ir sulaukė minėto amžiaus, pažado išpildyti nepavyko, nes žurnalo leidyba sustabdyta.

Ji pridūrė, kad sutuoktiniui taip patiko jos pirmasis „Playboy“ viršelis, kad Dolly Parton nusprendė fotosesiją surengti pati. „Po 57 metų jam vis dar esu karšta paukštytė ir nesistengsiu įrodyti kitaip“, – į kamerą prisipažino atlikėja.

Tada dainininkė parodė žurnalo „Playboy“, kuriam ji pozavo prieš daugybę metų, kopiją ir naują viršelio versiją, skirtą jos vyrui.

Pamatykite Dolly Parton vaizdo įrašą:

Šis vaizdo įrašas tviteryje išplito per kelias valandas, o jį mačiusieji kantri atlikėją apdovanojo komplimentais.

„Legenda! Pasaulis jums skolingas už jūsų aukas labdarai! Milijardieriai skrenda į „kosmosą“, kad galėtų iš aukštai žvelgti į pasaulį, tačiau nepamainoma Dolly mums rodo, kaip išlikti gyvais ir žvelgti vieniems į kitus kaip į lygius, būti sveikais ir laimingais!“ – rašė vienas.

„Ir toliau rodykite pavyzdį, kad grožiui nėra amžiaus ribos. Pasenstame tik tada, kai nustojame stengtis. 57 metai santuokos – pavyzdys. Artėja mano vyro gimtadienis. Turbūt teks pasiskolinti šią idėją“, – pridūrė kita.

„Tikiuosi, kad taip pat džiaugsiuosi gyvenimu, kai būsiu 75-erių. Laimingo gimtadienio jūsų vyrui!“ – sveikino kiti internautai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius