-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donaldo Trumpo slaptas planas: jei Melania pareikalautų skyrybų, deportuotų ją iš JAV

Donaldui Trumpui susipykus su ilgamete bendražyge ir padėjėja Omarosa Manigault-Newman, ši nusprendė netylėti ir pažėrė daugybę pikantiškų detalių apie tai, kas vyksta už uždarų durų Baltuosiuose rūmuose. Savo knygoje moteris atskleidė ne tik politinius prezidento žaidimus, bet ir papasakojo apie jo santuoką su Melania, kuri, anot Omarosos, laikosi nesubyrėjusi tik dėl grasinimų.
D.Trumpas ir Melania Trump atvyko į Helsinkį
Donaldas Trumpas ir Melania Trump / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Omarosos Manigault-Newman keliai su Donaldu Trumpu susikirto dar tada, kai ji 2004 metais buvo jo realybės šou „Mokinys“ („The Apprentice“) dalyvė. Dėl savo strategavimo tame žaidime Omarosa greitai tapo „moterimi, kurios Amerika mėgsta nekęsti“, ir nors šou nelaimėjo, bet ilgam pateko į Donaldo Trumpo akiratį.

2016 metais ji pradėjo dirbti jo rinkimų kampanijoje, o Trumpui tapus prezidentu, kartu su juo dirbo ir Baltuosiuose rūmuose – buvo jo asistente bei Viešųjų ryšių biuro komunikacijos vadove.

Tačiau ilgainiui tarp ilgamečių bendražygių perbėgo juoda katė, ir 2017-ųjų gruodį Baltieji rūmai paskelbė, kad Omarosa Manigault-Newman pasitraukia iš pareigų. Vėliau moteris tikino, kad iš tiesų buvo atleista, o ne atsistatydino, kritikavo prezidento administraciją bei tikino, kad niekada daugiau nebebalsuotų už Trumpą.

Šių metų rugpjūtį prekyboje pasirodė Omarosos Manigault-Newman parašyta knyga „Unhinged“, kurioje ji išklojo savą tiesą apie tai, kas iš tiesų vyksta Baltuosiuose rūmuose. Žinoma, knygoje yra labai daug kritikos prezidentui, užsimenama ir apie jo santuokos problemas.

Savo knygoje Omarosa tvirtina, kad Melania Trump „nekantriai laukia“ akimirkos, kada galės išsiskirti su savo vyru. O tai esą galės nutikti tik pasibaigus jo kadencijai, mat Donaltui Trumpui skyrybos esant prezidentų būtų didžiulis pažeminimas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Omarosos Manigault-Newman knyga „Unhinged“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Omarosos Manigault-Newman knyga „Unhinged“

„Jis yra kerštingas žmogus“, – savo knygoje rašo Omarosa ir priduria, kad jeigu Melania padarytų jam tokią gėdą pateikdama skyrybų prašymą kol jis yra JAV prezidentas, tikrai jai atsilygintų.

Anot Omarosos, Donaldas Trumpas rastų būdą, kaip Melanią deportuoti iš šalies į jos gimtąją Slovėniją.

„Kadangi Donaldas kuo puikiausiai žino, kaip Melania gavo JAV pilietybę, jis galėtų, jei tame buvo kas nors įtartino, demaskuoti tuos metodus ir kažkokiu būdu padaryti ją (pilietybę) negaliojančia“, – rašo buvusi prezidento patarėja.

Esą ir pati Melania tą kuo puikiausiai žino, dėl to nerizikuos savo gerove ir dar bent keletą metų su skyrybomis palauks.

Pranešama, kad Melania Trump žaliąją kortą gavo pagal programą, skirtą žmonėms su „išskirtiniais gebėjimais“, žinomą kaip Einsteino viza. Ši programa dažniausiai taikoma mokslininkams, akademikams, tarptautinio verslo vadovams ir žmonėms su išskirtiniais talentais – į kokią kategoriją patenka moteris, dirbusi modeliu, nežinia.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Omarosa Manigault-Newman per Donaldo Trumpo rinkimų kampaniją 2016 metais
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Omarosa Manigault-Newman per Donaldo Trumpo rinkimų kampaniją 2016 metais

„Tokia mano asmeninė nuomonė pažįstant juos abu 15 metų, – šią temą toliau tęsė Omarosa dalyvaudama vienoje radijo laidoje. – Pažįstu Melanią nuo tada, kai ji buvo susižadėjusi su Donaldu – ne ištekėjusi, o susižadėjusi. Jai jis atsibodo tą galite matyti iš jos pareiškimų, kurie visiškai prieštarauja tam, ką sako jos vyras. Tai yra beprecedentis atvejis iš visų laikų prezidentinių santuokų – matyti, kaip pirmoji ponia visiškai eina prieš savo vyro, prezidento, valią.“

Tačiau pirmosios ponios atstovė Stephanie Grisham pareiškime „People“ tikina, kad Omarosos pasakojimai – visiškas melas ir išsigalvojimas, o „ponia Trump retai, jei apskritai iš viso bendravo su Omarosa“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Omarosa Manigault-Newman
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas ir Omarosa Manigault-Newman

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius