Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Draugų“ žvaigždė Matthew Perry išbrido iš alkoholizmo liūno ir nori padėti kitiems

Atvirame interviu žurnalui „People“ aktorius Matthew Perry nepabijojo papasakoti apie jį kankinusią priklausomybę alkoholiui ir vaistams. Serialo „Draugai“ (org. „Friends“) žvaigždė savo pavyzdžiu tikisi padėti ir kitiems žmonėms išsivaduoti nuo jų priklausomybių.
Matthew Perry
Matthew Perry / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dešimtmetį Matthew Perry linksmino viso pasaulio žiūrovus vaidindamas kandųjį Čandlerį Bingą, o už vieną „Draugų“ seriją gaudavo po milijoną JAV dolerių. Tačiau ne viskas buvo taip gražu ir paprasta, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio.

„Turėjau didelių problemų su alkoholiu ir tabletėmis, negalėjau sustoti, – sakė aktorius. – Galiausiai viskas pakrypo taip blogai, kad nebegalėjau to slėpti – visi apie tai sužinojo.“

Po kankinančios ir ne vienerius metus trukusios kovos su alkoholiu ir vaistais, 43-ejų Matthew Perry pagaliau gali pasakyti, kad gyvena blaivų gyvenimą. „Kažkas įsijungė, – sakė jis. – Turi pats norėti pagalbos.“

Dabar aktorius nori padėti kitiems, kenčiantiems nuo priklausomybės alkoholiui. Savo namus Malibu paplūdimyje aktorius pavertė blaivaus vyrų gyvenimo centru, kurį pavadino „Perry House“. Matthew taip pat aktyviai gina teisiamuosius bylose dėl kvaišalų, kuriose nuo priklausomybių kenčiantiems, bet nesmurtaujantiems asmenims už jų pažeidimus prašo skirti ne įkalinimą, o gydymą.

Aktorius tvirtina, kad blaivumas ir pagalba kitiems pagaliau padėjo rasti tikrąją gyvenimo laimę. „Žmonėms patinka matyti kitus, kurie kažkada buvo žemai kritę, bet atsitiesė ir dabar gyvena gerai“, – sakė Matthew Perry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius