-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dvi įvaikintas mergaites auginanti aktorė Katherine Heigl pirmą kartą gimdė: susilaukė sūnaus

Aktorei Katherine Heigl (38 m.) motinystė jau pažįstamas jausmas, tačiau nėštumas ir gimdymas – naujiena: dvi įvaikintas mergaites auginanti aktorė susilaukė savo pirmojo biologinio vaiko, praneša „People“.
Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide
Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide / „Instagram“/Cheyenne Ellis nuotr.

Katherine Heigl ir jos vyras dainininkas Joshas Kelley (36 m.) sūnaus susilaukė dar praėjusių metų pabaigoje, gruodžio 20-ąją, tačiau apie jo gimimą viešai pranešė tik dabar. Pora sūnų pavadino Joshua Bishopu Kelley.

Pora taip pat augina dvi įvaikintas dukras – 8-erių Naleigh ir 4-erių Adelaide.

Buvusi serialo „Grei anatomija“ („Grey’s Anatomy“) aktorė anksčiau buvo prisipažinusi, kad nebuvo tikra, ar jai pavyks susilaukti savo biologinio vaiko: „Mes jau vėl galvojome apie įvaikinimą arba, jeigu pavyks, nėštumą. Tačiau būdama tokio amžiaus nebuvau tikra, ar išeis pačiai pastoti. Pasirodo, buvo lemta!“

The best journeys always take you home. #family #ranchlife #utah

A photo posted by Katherine Heigl (@katherineheigl) on

15min primena, kad Katherine Heigl ir Joshas Kelley susituokę jau devynerius metus, tačiau savo šeimą gausinti jiedu pirmiausia nutarė įsivaikindami, o ne susilaukdami biologinių vaikų. Pirmoji į jų šeimą iš Pietų Korėjos atkeliavo Naleigh Moon. Vėliau prie jos prisijungė Amerikoje gimusi juodaodė mergaitė Adelaide Marie Hope.

Tai, kad pirmą vaiką sutuoktiniai nusprendė įsivaikinti iš Pietų Korėjos – ne atsitiktinumas. Būtent iš šios šalies yra kilusi vyresnioji Katherine Heigl sesuo Margaret. Aktorė niekada neslėpė, kad ir savo šeimoje nori auginti ne vien biologinius, bet ir įvaikintus vaikus, o pasirinkdama mergaitę iš Pietų Korėjos pagerbė savo mylimą seserį. „Mano sesuo yra iš Korėjos, ir mano tėvai įsivaikino ją treji metai prieš gimstant man. Norėjau, kad mano šeima būtų panaši į tokią, iš kurios aš pati esu, taigi visada žinojau, kad įsivaikinsiu vaiką iš Korėjos. Mes (su Joshu) kalbėjome apie tai, kad turėsime ir biologinių vaikų, bet pirmiausia nusprendėme įsivaikinti“, – yra sakiusi aktorė.

„Instagram“ nuotr./Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide
„Instagram“ nuotr./Katherine Heigl ir Joshas Kelley su dukromis Naleigh ir Adelaide

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius