Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Džokerio“ režisierius apie galimą liaupsinamo filmo tęsinį: „Darysiu viską, ką darys Joaquinas“

Tie, kas matė šių metų geriausiu filmu tituluojamą „Džokerį“ tikrai nudžiugtų, jei būtų sukurtas jo tęsinys. Apie tai pagalvojo ir pagrindinį vaidmenį juostoje atlikęs Joaquinas Phoenixas. Tiesa, dar kartą jėgas suvienyti dėl personažo aktorius ir šios juostos režisierius Toddas Phillipsas ryžtųsi tik tada, jei tam atsirastų „įtikinama priežastis“.
Kadras iš filmo „Džokeris“
Kadras iš filmo „Džokeris“ / Vida Press nuotr.

Už vaidmenį juostoje „Džokeris“, kurioje pasakojama tamsi nevykusio komiko Arturo Fleko gyvenimo istorija, aktorius sulaukė geriausių kritikų liaupsių. Daugiau devintajame dešimtmetyje Gotamo mieste siautėjusio pavojingo žudiko „nuotykių“ nori pamatyti ir Holivudo žvaigždės gerbėjai.

Pastarieji gali pradėti po truputį džiūgauti, nes minties sukurti antrą filmo dalį neatsisakoma. Interviu „LA Times“ J.Phoenixas atskleidė su režisieriumi T.Phillipsu dar neužbaigus juostos filmavimo juokavęs, jog reikėtų pradėti kurti filmo tęsinį.

„Dar gerokai prieš premjerą ir prieš sužinant, koks sėkmingas jis bus, mes jau kalbėjome apie filmo tęsinius, – sakė aktorius. – Trečią ar antrą filmavimo savaitę paklausiau: „Toddai, gal gali pradėti dirbti prie tęsinio? Dar galima labai daug ką patyrinėti“. Tai nuleidome juokais, bet nevisiškai. Pasakiau: „Šį veikėją galima patalpinti į bet kokį filmą“ – tęsė J.Phoenixas.

Vida Press nuotr./Režisierius Toddas Phillipsas ir aktorius Joaquinas Phoenixas
Vida Press nuotr./Režisierius Toddas Phillipsas ir aktorius Joaquinas Phoenixas

T.Phillipsas teigė, kad vėl su J.Phoenixu jėgas suvienys tik tada, jei istorijos tęsiniui sukurti atsiras „įtikinama kūrybinė priežastis“.

„Apie tai daug nekalbėjome. Tik apie faktą, kad jei darytume (tęsinį – red. past.) – nesakau, kad darome, nes šiuo metu tikrai nieko nevyksta – tai negalėtų būti laukinis ir pašėlęs filmas apie „Nusikaltimų princą klouną“. Tai mūsų nedomina, – kalbėjo T.Phillipsas. – Jis turėtų turėti kažkokį tematinį rezonansą, kaip panašiai yra su šiuo filmu. Nes, manau, štai dėl ko filmas traukia. Mano nuomone, priežastis, dėl ko jis nuskambėjo, yra tai, kas slepiasi po juo.“

„Tiek daug filmų pasakoja apie kibirkštį, o šis yra apie pudrą. Jei pavyktų vėl tai įamžinti tikroviškai, būtų įdomu. Aš sakiau: „Darysiu viską, ką norės daryti Joaquinas“. Ir tai tiesa. Tačiau šis filmas nėra sustatytas taip, kad turėtų tęsinį. Mes visada jį pristatinėjome kaip vieną filmą ir viskas“, – tęsė „Džokerio“ režisierius.

Sprendžiant iš T.Phillipso ir J.Phoenixo pasisakymų, „Džokerio“ tęsiniui durys neužtrenkiamos, tačiau ar kino mėgėjai tikrai sulauks dar vieno pasakojimo apie blogiuką, parodys tik laikas.

„Scanpix“/AP nuotr./Joaquinas Phoenixas vaidina Džokerį
„Scanpix“/AP nuotr./Joaquinas Phoenixas vaidina Džokerį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius