Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Watson ir R.Grinto „Poteriadoje“ galėjo nebebūti: norėjo mesti vaidmenis

Filmas „Haris Poteris“ prieš bene 20 metų išgarsino pagrindinius vaidmenis atlikusius Emmą Watson ir Rubertą Grintą. Tačiau panašu, kad tokios greitai užklupusios šlovės aktoriai nesitikėjo, priešingai, netgi norėjo atsisakyti jiems pasiūlytų vaidmenų.
„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka
„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka / „Scanpix“ nuotr.

„Hario Poterio“ filmuose Hermioną įkūnijusi Emma Watson ir Ronio vaidmenį atlikęs Rupertas Grintas specialioje pirmojo „Hario Poterio“ filmo 20-mečio progai skirtoje transliacijoje atskleidė, kad dėl netikėtai užklupusios šlovės norėjo atsisakyti itin populiarių vaidmenų, praneša „Daily Mail“.

E.Watson pasakojo, kad vos pristačius pirmąją filmų serijos dalį „Haris Poteris ir išminties akmuo“, ją apėmė nerimas. Aktorė prisipažino, kad tuomet dienoraštyje vis rašydavo, jog jaučiasi itin vieniša.

„Scanpix“ nuotr./„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka
„Scanpix“ nuotr./„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka

„Manau, kad aš išsigandau. Nežinau, ar kada nors esate atsidūrę tokiame taške, kai atrodo: „Nejaugi dabar visuomet taip ir bus“, – apie paauglystėje patirtą populiarumo kainą kalbėjo ji.

„Man atrodo, kad penktosios dalies – „Fenikso brolijos“ – filmavimų metu mes visi su tuo susidūrėme. Atrodo, kad viskas tuo metu tik dar labiau paaštrėjo“, – pridūrė Emma.

Hermioną įkūnijusiai aktorei antrino ir R.Grintas, teigęs, kad filmavimų metu taip pat jautė sumišimą – jį taip pat persekiojo abejonės dėl filmavimosi kitose Poteriados dalyse. Visgi aktorius pridūrė – garsioji trijulė niekuomet apie savo išgyvenimus neatviravo.

„Niekada apie tai nekalbėjome. Manau, kad mes tiesiog išgyvenome tai savyje, gyvenome ta akimirka. Tuo metu mums neatėjo į galvą, kad tikriausiai visi jaučiame panašius jausmus“, – kalbėjo aktorius.

VIDEO: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | Official Trailer | HBO Max

Tiesa, R.Gintas pridūrė, kad paskutinių keturių „Hario Poterio“ dalių režisierius Davidas Yatesas jam filmavimo metu buvo užsiminęs, jog Emma dvejoja, ar nori toliau nori filmuotis Poteriadoje.

„Scanpix“ nuotr./„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka
„Scanpix“ nuotr./„Hario Poterio“ specialios transliacijos akimirka

„Vienas dalykas, kurį man pasakė Davidas, buvo tai, kad Emma nėra užtikrinta, jog nori filmuotis kitoje Hario Poterio dalyje“ – kalbėjo jis.

Čia E.Watson prisiminė, kad nepaisant apnikusių abejonių, suprato, kad mesti šį darbą ir atsisveikinti su aktoriais bei kūrybine komanda būtų didžiulė klaida.

„Gerbėjai nuoširdžiai norėjo, kad mums pasisektų, o ir mes visi nuoširdžiai palaikėme vienas kitą. Juk tai – labai puiku!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius