-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Edas Sheeranas specialiai filmui „Hobitas: Smogo dykynė“ sukūrė lyrišką dainą „I See Fire“

„Hobito“ trilogijos režisierius Peteris Jacksonas oficialiame savo „Facebook“ puslapyje pasidalino specialiai gruodžio 13 dieną pasaulio kino teatrus pasieksiančiam filmui „Hobitas: Smogo dykynė“ (angl. „The Hobbit: The Desolation of Smaug“) įrašytu populiaraus dainininko Edo Sheerano kūriniu „I See Fire“. Anot jo, būtent ši jo daina atspindi naujosios juostos pasaulį ir emocinę nuotaiką.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / „Scanpix“ nuotr.

„Dainą žiūrovai išgirs finalinių titrų metu, tokia mūsų J.R.R.Tolkieno filmų tradicija.

Naujosios juostos pabaiga reikalauja tokio balso ir tokio jautrumo, kuris leis žiūrovams apmąstyti tai, ką jie ką tik patyrė ir pamatė. Visuomet nelengva rasti tinkamą atlikėją tokiai dainai. Juk ieškome tokio, kuris jaustų aistrą J.R.R.Tolkieno kūrybai ir gerbtų filmą“, – komentavo P.Jacksonas. Jis teigė besididžiuojantis pavykusiu bendradarbiavimu su jaunu Anglijos atlikėju E.Sheeranu ir jo daina „I See Fire“.

VIDEO: Edo Sheerano daina „I See Fire“

„Mano duktė Katie kalta dėl to, kad Edas pateko į mūsų komandą. Jis koncertavo Naujojoje Zelandijoje ir Katie man davė paklausyti jo muzikos. Jo dainos nuostabios, dvasingos, klajojančios, kupinos aistros ir atkeliaujančios iš pat širdies. Sužinojome, kad Edas yra mūsų filmų gerbėjas, tad kai jis grojo Velingtone pakvietėme jį pasižvalgyti, apsikeitėme elektroninio pašto adresais. Kai prireikė kurti dainą dukra vėl priminė apie Edą ir aš jam parašiau“, – bendradarbiavimo istoriją dėstė režisierius.

P.Jacksonas neslėpė džiaugsmo, kad E.Sheeranas greičiau nei per dvi paras vėl atkeliavo į Naująją Zelandiją, pamatė filmą „Hobitas: Smogo dykynė“ ir su užsidegimu ėmėsi darbo. Šiltas jų darbo drauge akimirkas galima pamatyti vaizdo klipe.

Beje, daina „I See Fire“ – pirmoji solinė E.Sheerano daina per dvejus metus. „Esu dėkingas Peteriui Jacksonui ir jo komandai už man suteiktą galimybę“, – savo „Twitter“ paskyroje užrašė atlikėjas.

VIDEO: Filmo „Hobitas: Smogo dykynė“ anonsas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius