Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eidamas 91-uosius JAV mirė garsusis piktadarys Daktaras Ne (filmo video)

Iš Kanados kilęs teatro ir kino aktorius Josephas Wisemanas, išgarsėjęs piktadario Daktaro Ne vaidmeniu filme apie agentą Džeimsą Bondą, mirė eidamas 91-uosius, trečiadienį žiniasklaidai pranešė jo duktė.
Dr. Ne, aktorius Josephas Wisemanas
Aktorius Josephas Wisemanas

J.Wisemanas mirė pirmadienį savo bute Manhatane, laikraščiams „The New York Times“ ir „The Los Angeles Times“ pranešė aktoriaus dukra Martha.

1918 metais Monrealyje gimęs J.Wisemanas dar vaikystėje su šeima atvyko į Jungtines Valstijas. Čia ir prasidėjo aktoriaus karjera. J.Wisemanas iš pradžių vaidino populiariuose Brodvėjaus spektakliuose – „Antonijus ir Kleopatra“ („Antony and Cleopatra“), „Karalius Lyras“ („King Lear“) ir pan.

Kine jis išgarsėjo vaidmenimis filmuose „Viva Zapata!“ (1952 m.) ir „The Unforgiven“ (1960 m.). J.Wisemanas šlovės susilaukė Daktaro Julijaus Ne vaidmeniu. Grėsmingas Džeimso Bondo priešininkas su geležinėmis rankomis galiausiai išverda gyvas.

1962 metais pagal rašytojo Iano Flemingo romaną sukurtame filme „Daktaras Ne“ („Dr. No“) britų žvalgą Bondą vaidina Seanas Connery, o agento merginos Honey Rider vaidmenį atlieka aktorė Ursula Andress.  

VIDEO: Pirmo filmo apie Džeimsą Bondą anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius