Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Iglesias pažadą ištesėjo – ant vandens slidžių skriejo nuogas (video)

Ispanų dainininką Enrique Iglesias galima laikyti žodžio žmogumi. Futbolo čempionato metu jis susilažino, kad jei ispanų rinktinė laimės, jis nuogas skries ant vandens slidžių ir šį pažadą ištęsėjo.
Enrique Iglesias Vilniuje svečiuosis dvi dienas.
Enrique Iglesias Vilniuje svečiuosis dvi dienas. / Organizatorių nuotr.

Kaip žinia, ispanai tapo futbolo čempionato nugalėtojais, todėl Enrique beliko pasiryžti ir įrodyti savo pažado tvirtumą.

„Jei Ispanija laimės, aš prisigersiu ir Majamyje nuogas čiuošiu vandens slidėmis“, – birželio pabaigoje yra sakęs E.Iglesias. Dainininkas pažadėjo tai padaryti ne dienos metu, o visiškai sutemus.

Neseniai internete ir užsienio televizijose pasklido vaizdo medžiaga, kurioje įmanoma įžvelgti vandens slidėmis čiuožiantį apsinuoginusi vyrą. Artimų E.Iglesias šaltinių teigimu, ši vaizdo medžiaga yra tikrų tikriausias įrodymas, kad dainininkas yra žodžio žmogus. Šaltinių teigimu, dainininkas Majamio paplūdimyje apsinuogino liepos pabaigoje.

„Lažybos yra lažybos“, – anksčiau sakė pažadą įgyvendinęs E.Iglesias.

E.Iglesias atstovai spaudai nepatvirtino fakto, kad dainininkas iš tiesų nuogas čiuožė vandens slidėmis, tačiau to ir nepaneigė.

„Mes netikriname asmeninio Enrique tvarkaraščio, tačiau mes žinome, kad liepos pabaigoje jis buvo Majamyje“, – portalui tmz.com teigė E.Iglesias atstovai.

Majamio policija anksčiau yra pažadėjusi nubausti E.Iglesias, jei jis vis dėl to apsinuogintų viešoje vietoje, todėl kalbama, kad dainininkui vertėtų garsiai nesigirti savo „žygdarbiu“.

 

VIDEO: Enrique Iglesias Naked for World Cup Bet

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius