Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ekstravagantiškoji reperė Lizzo scenoje nori pamatyti daugiau „plius“ dydžio popžvaigždžių

Jei dar nespėjote išgirsti amerikiečių reperės Lizzo (31), turėtumėte suklusti, nes sparčiai garsėjanti atlikėja gali pateikti naujų staigmenų. Moteris balandžio mėnesį išleido albumą „Cuz I Love You“, kuris topų viršūnėse prilygo Beyonce, o vaikystės talentas groti fleita persikėlė ant „Coachella“ ir „Glastonbury“ festivalių scenų.
Amerikiečių reperė Lizzo
Amerikiečių reperė Lizzo / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Lizzo dainų pagrindinė idėja – skleisti žinią afroamerikietėms. Dainose „Coconut Oil“ ir „Good As Hell“ skleidžiama meilės sau idėja, atkreipianti dėmesį į „plius“ dydžio afroamerikietes. Atlikėjos vaizdo klipuose vaizduojamos savimi pasitikinčios, seksualumą demonstruojančios moterys.

Norėdama surasti savo tikrąjį balsą nustojo kalbėti

Moters visas vardas – Melissa Viviane Jefferson. Ji gimė Hiustiono mieste ir nustojo kalbėti net trims mėnesiams, kai jai suėjo 20 metų.

Atlikėja pasakojo, kad pradėjo klausyti tik savo vidinio balso ne be priežasties, o tam, kad galėtų suprasti, koks yra jos tikrasis gyvenimo tikslas. Tuo metu, kai moteris atsiribojo tylos siena, jai gimė mintis dainuoti.

Šiuo metu atlikėja pasirašiusi kontraktą su „Atlantic Records“ įrašų kompanija ir pabrėžia, kad savo dainomis siekia pasaulį paversti geresne vieta.

„Scanpix“ nuotr./Lizzo
„Scanpix“ nuotr./Lizzo

„Aš noriu pamatyti daugybę „plius“ dydžio popmuzikos žvaigždžių. Noriu pamatyti afroamerikiečių merginų magiją. Tiesiog noriu išvysti daugiau savimi pasitikinčių moterų“, – kalbėjo reperė.

Terapija padarė įtakos jos gyvenimui ir muzikos karjerai

Praeitą vasarą Lizzo atskleidė vaikščiojusi į terapiją. Ji padėjo reperei suprasti, kad scena – jos pašaukimas: „Gydymas man suteikė drąsos būti stipriai“, – moteris pasakojo žurnalui „Rolling Stones“.

Lizzo pasakojo, kad per koncertus ji stengėsi savo albumo dainas atlikti iš visos širdies. Atlikėja tikisi, jog jos kūryba klausytojus paskatins mylėti save tokius, kurie yra.

VIDEO: Lizzo - Juice (Official Video)

Socialiniuose tinkluose nenaudoja filtrų

Lizzo ir pati nebijo parodyti kasdienybės, netobulumų bei tikrosios savęs. Kartais ji mėgsta pagroti fleita ant scenos, o kitomis dienomis galima pamatyti, kaip mergina demonstruoja savo „twerking“ įgūdžius. Galima sakyti, kad reperė jaučiasi patogiai, demonstruoja savo kūną gerbėjams.

„Instagram“ nuotr./Amerikiečių reperė Lizzo
„Instagram“ nuotr./Amerikiečių reperė Lizzo

Atlikėja įsitikinusi, kad afroamerikietės moterys jos dainų klausosi dėl to, kad jose gali atpažinti save. „Aš esu esu tokia, kokia esu ir tai bandau perteikti savo kūryboje“, – kalbėjo Lizzo

Tiesa, Lizzo savo gerbėjų dažnai tapatinama su atlikėja Amy Winehouse, yra daug įžūlesnė nei Erykah Badu ir tokia pat talentinga kaip žymioji Beyonce.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius