Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltoną Johną juoktis priverčia sūnus

Lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertą su grupe surengsiantį Didžiosios Britanijos deimantą serą Eltoną Johną šypsotis ir juoktis verčia pirmąją praėjusių metų Kalėdų dieną gimęs sūnus Zacharis.
Dainininkas seras Eltonas Johnas
Daininkas seras Eltonas Johnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Legendinis atlikėjas niekada neturėjo rūsčios žvaigždės reputacijos, tačiau į pasaulį atėjus pirmagimiui Zachariui, kūdikis tapo tikru niūrios ir slogios E.Johno nuotaikos „priešnuodžiu“. Tad į tėvo vaidmenį puikiai įsijautusio atlikėjo veide šypsena tapo dar platesnė, o juokas skamba dar garsiau.

„Kai koncertuoju, kartkartėmis apie jį pagalvoju vieno ar kito kūrinio metu ir tuomet iš karto nusišypsau ar net nusijuokiu. Prisiminimai apie Zacharį labai greit pakelia nuotaiką. Jis nuostabus mažas berniukas“, – teigia šių dienų muzikos genijus ir vienas sėkmingiausių atlikėjų.

64-erių metų tėvu tapęs Eltonas Johnas taip pat prisipažino, jog nuostabu tėvu tapti sulaukus brandaus amžiaus.

„Mano gyvenimas buvo gana įspūdingas. Per nugyventus metus nutiko tokių dalykų, apie kuriuos aš net negalėjau drįsti svajoti. Kiekvieną gyvenimo duotą dovaną aš vertinu kaip didžiausią lobį. Tuo tarpu Zacharis yra didžiausias turtas ir didžiausia dovana. Tik gaila, kad jis auga taip greit“, – kalba atlikėjas.

Be to, Eltonas Johnas sako tapęs tikru vaikams skirtų knygų ekspertu: „Kiekvieną vakarą 18.30 val. mes Zachariui skaitome pasaką, nušviečiančią visą praėjusią dieną.“

Net ir būdamas garsaus tėvo sūnumi Zacharis turi laikytis griežtos dienotvarkės ir, nors jis yra be galo mylimas ir jam tenka viskas, kas geriausia, jis nepanašus į išlepintą turtingų tėvelių atžalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius