Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltonas Johnas naujo įvaikio ieško Afrikoje

Britų muzikantas Eltonas Johnas su savo partneriu Davidu Furnishu, Ukrainos valdžiaI uždraudus įsivaikinti 14 mėnesių berniuką, nutarė ieškoti kito įvaikio. Paieškas vyrų pora pratęsė Afrikoje.
Eltonas Johnas (dešinėje) ir jo partneris Davidas Furnishas.
Eltonas Johnas (dešinėje) ir jo partneris Davidas Furnishas. / „Scanpix“ nuotr.

„Buvome Afrikoje kartu su sero Eltono Johno AIDS fondu ir sutikome berniuką. Tuoj pat ėmėme svarstyti apie jo įsivaikinimą“, – Telegraph.co.uk sakė D.Furnishas. Priešingai nei padarė Madonna, įsivaikindama Davidą Bandą, malavių berniuką, kuris dar palaikė ryšius su tikruoju tėvu, garsieji partneriai nutarė berniuko neatplėšti nuo šeimos.

„Kai sužinojome, kad jis turi močiutę iš mamos pusės ir brolį su seserimi, supratome, kad nebūtų teisinga pasiimti jį ir išskirti su šeima“, – sakė 46-erių D.Furnishas.

E.Johno ir D.Furnisho pora savo santykius įteisinusi kaip civilinę partnerystę. Šios keistos dviejų vyrų vedybos įvyko 2005-aisiais Vindzore, Didžiojoje Britanijoje. Mažiau kaip prieš mėnesį pora tikino trokštanti įsivaikinti našlaitį iš Kijevo, Ukrainos, tačiau sulaukė vietos valdžios pasipriešinimo. Buvo pareikšta, kad 62-ejų E.Johnas yra per senas įsivaikinti, taip pat Ukrainoje draudžiama įsivaikinti homoseksualioms poroms. „Troškome įsivaikinti Levą, bet tai buvo neįmanoma“, – apgailestavo D.Furnishas.

E.Johnas, kurio turtas įvertintas daugiau kaip 659 mln. Lt, savo vaikų neturi. Jis yra mažiausiai dešimties vaikų krikštatėvis, o tarp jo krikštasūnių yra ir garsiojo „bitlo“ Johno Lennono sūnus Seanas bei aktorės ir modelio Elizabeth Hurley sūnus Damianas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius