-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eltonas Johnas tapo per Kalėdas gimusio kūdikio tėvu (atnaujinta 14.20 val.)

Britų estrados žvaigždė Eltonas Johnas ir jo gyvenimo draugas tapo kūdikio, kurį Kalifornijoje pagimdė surogatinė motina, tėvais, pirmadienį paskelbė JAV savaitraštis „US Weekly“.
Eltonas Johnas (dešinėje) ir jo partneris Davidas Furnishas.
Eltonas Johnas (dešinėje) ir jo partneris Davidas Furnishas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eltonas Johnas

Berniukas, kuriam suteiktas Zachary Jacksono Levono Furnisho-Johno vardas, tapo pirmuoju 62 metų britų muzikanto ir 48 metų kanadiečio kino kūrėjo Davido Furnisho vaiku. Šie gėjai yra pora nuo praeito amžiaus 10-o dešimtmečio pradžios.

„Šią ypatingą akimirką mus užplūdusi laimė ir džiaugsmas, – „US Weekly“ citavo poros pareiškimą. – Zachary yra sveikas ir išties puikiai jaučiasi, o mes esame labai išdidūs ir laimingi tėvai.“

Berniukas svėrė 3,6 kilogramo, tačiau dainininko atstovė atsisakė atskleisti daugiau detalių apie sutartį su surogatine motina.

Kaip rašo savaitraštis, berniukas svėrė 3,6 kilogramo, tačiau dainininko atstovė atsisakė atskleisti daugiau detalių apie sutartį su surogatine motina.

E.Johno atstovė spaudai patvirtino naujienų agentūrai „Reuters“, kad „US Weekly“ paskelbtas pranešimas yra tikslus.

Tarp pirmųjų, pasveikinusių tėvais tapusią porą, buvo britų manekenė ir aktorė Elizabeth Hurley.

„Didžiuliai sveikinimai Davidui ir Eltonui, susilaukusiems žavaus sūnaus. Nekantrauju jį pirmąkart apkabinti“, - rašo ji savo svetainėje socialiniame tinkle „Twitter“.

Pora, kuri civilinę sąjungą sudarė 2005 metais, pernai mėgino įsivaikinti vieną 14 mėnesių ŽIV sergantį našlaitį iš Ukrainos, tačiau jiems to padaryti nepavyko dėl vyriausybės nustatytos tvarkos.

Seras Eltonas pamilo mažąjį Levą per viešnagę vaikų namuose, tačiau Ukrainos šeimos, jaunimo ir sporto ministras Jurijus Pavlenka atmetė bet kokią galimybę jam įsivaikinti, nes dainininkas buvo beveik 20 metų vyresnis nei vyriausybės nustatyta didžiausia leistina amžiaus riba.

J.Pavlenka taip pat atsisakė pripažinti E.Johno ir D.Furnisho civilinę sąjungą, kuri yra teisėta Britanijoje. Ministras paskelbė, jog dainininkas nėra susituokęs, todėl Ukrainoje įsivaikinti negali.

J.Pavlenka taip pat atsisakė pripažinti E.Johno ir D.Furnisho civilinę sąjungą, kuri yra teisėta Britanijoje. Ministras paskelbė, jog dainininkas nėra susituokęs, todėl Ukrainoje įsivaikinti negali.

E.Johno ir D.Furnisho naujagimio sūnaus vidurinis vardas tikriausiai yra užuomina į E.Johno 1971 metais sukurtą dainą „Levon“, kurios žodžius parašė ilgą laiką su atlikėju bendradarbiavęs britas dainų kūrėjas Bernie Taupinas. Sukurti šią dainą įkvėpė roko grupės „The Band“ būgnininkas ir dainininkas Levonas Helmas.

Per keturis dešimtmečius trukusią karjerą E.Johnas yra pardavęs daugiau nei 250 mln. savo įrašų kopijų. 1994 metais jis buvo įtrauktas į Rokenrolo šlovės galeriją.

Šio atlikėjo daina „Candle in the Wind 1997“, perkurta iš anksčiau išleistos E.Johno dainos „Candle in the Wind“ ir skirta tragiškai žuvusios britų princesės Dianos atminimui, sulaukė milžiniškos sėkmės visame pasaulyje - buvo parduota daugiau nei 33 mln. šio singlo kopijų. Dainos autorius taip pat ją atliko per princesės laidotuves.

Dainininkas yra pripažinęs, jog D.Furnishas visada norėjo įsivaikinti, tačiau jis pats manęs, kad tėvystė nesuderinama su jo gyvenimo stiliumi. E.Johnas sakė pakeitęs savo nuomonę tik po to, kai jo širdį „pavergė“ ukrainietis našlaitis.

Pasinaudojęs surogatine motina, E.Johnas žengė populiaraus televizijos serialo ir kino filmo „Seksas ir miestas“ (Sex in the City) žvaigždės Sarah Jessicos Parker bei jos vyro aktoriaus Matthew Brodericko pėdomis. Pastarajai porai surogatinė motina šiemet pagimdė dvynes.

Lotyniškosios popmuzikos žvaigždė Ricky Martinas taip yra pasinaudojęs surogatine motina, kuri jam išnešiojo sūnus dvynius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius