-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elvio Presley gerbėjai sveikino dainininko dukterį ir buvusią žmoną

Elvio Presley gerbėjai džiaugsmo šūksniais sveikino dainininko dukterį ir buvusią žmoną, trečiadienį viešai pasirodžiusias Greislande padėkoti jiems už jų ištikimybę praėjus ir 35 metams po muzikos legendos mirties.
Elvis Presley
Elvis Presley / „Scanpix“ nuotr.

Priscilla ir Lisa Marie Presley, prasidedant visą naktį trukusiai „rokenrolo karaliaus“ mirties metinių ceremonijai su žvakutėmis, prie dainininko namų vartų kalbėjo tik kiek daugiau nei minutę.

„Lisa ir aš norime jums labai padėkoti už tai, kad esate čia ir remiate Elvis. Jūs atvykstate kiekvienais metais ir mes esame dėkingos jums, kad tai vyksta“, – sakė 67 metų Priscilla.

44 metų Lisa Marie sakė: „Visuomet to vengiau, nes maniau, kad tai būtų pernelyg emocinga, bet tikrai jaučiau, kad buvo svarbu atvykti čia šįvakar ir būti su jumis“.

„Mes jus mylime. Labai, labai jus mylime, ir man garbė matyti jus čia, mes esame dėkingos, kad esate mūsų gyvenime, ir tikrai esame labai laimingos, galėdamos šįvakar būti to dalimi drauge su jumis“, – sakė ji.

Priscilla, apžvelgdama žvakučių jūrą šešių juostų Elvis Presley prospekte, pridūrė: „Žinau, jog Elvis niekada nebūtų patikėjęs, kad čia gali vykti tokie dalykai“.

Greislando – 23 kambarių namo ir teritorijos, kurioje Elvis yra palaidotas greta tėvų meditacijų sode šalia nedidelio baseino, – vartai visą naktį buvo atviri nenutrūkstamam lankytojų srautui. Dainininkas netikėtai mirė 1977-aisiais, būdamas 42 metų amžiaus.

Elvis ir Priscilla Presley išsiskyrė 1973-iaisiais, po šešerių santuokos metų, bet liko artimi iki pat jo mirties. Priscilla suvaidino svarbų vaidmenį paverčiant Greislandą dideliu turistų traukos centru.

Jųdviejų duktė Lisa Marie, kuri buvo ištekėjusi keturis kartus, 1994-1996 metais – už Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono), yra dainininkė ir dainų kūrėja. Anksčiau šiais metais ji išleido pirmąjį po septynerių metų pertraukos albumą „Storm and Grace“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius