-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesias prisipažino, kad jis dar nepasiruošęs turėti vaikų

Populiarus dainininkas Enrique Iglesias jau dešimtmetį draugauja su buvusia Rusijos tenisininke Ana Kurnikova, bet, jo paties teigimu, jis vis dar nepasiruošęs sukurti šeimą.
Enrique Iglesiasas ir Ana Kurnikova
Enrique Iglesias ir Ana Kurnikova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Enrique Iglesias

30-metė rusaitė gali džiaugtis nebent tuo, kad E.Iglesias neneigia vieną dieną kelsiantis vestuves ir sūpuosiantis vaikelį. „Šiuo metu nesijaučiu pasiruošęs turėti vaikų. Bet ką gali žinoti. Gal atsibudęs vieną rytą po šešių mėnesių staiga persigalvosiu, o gal nepakeisiu nuomonės ir po šešiolikos metų“, – sakė 36-erių ispanų atlikėjas. Jis aiškino nežvelgiantis į tolimą ateitį, bet norintis turėti vaikų.

Gerbėjas alpti priverčiantis E.Iglesias taip pat Showbizspy.com papasakojo pastaruoju metu gerokai aprimęs – dabar dažniau užuot laiką leidęs vakarėliuose, pasilieka namuose. „Vis dar einu pasilinksminti, tačiau esu toks žmogus, kuris gali šėlti vakarėlyje visą dieną, o po to man jokių klubų nereikės visą mėnesį. Man nelabai pavyksta gerti alkoholį, tad atsigauti prireikia savaitės, – atviravo žavusis ispanas. – Man patinka būti namuose ir drybsoti ant sofos. Dievinu savo namus Malibu, taip gera ten pabūti, pažiūrėti futbolą, kartais vienam, o kartais su draugais. Mėgstu būti savimi.“

Paaugliui su merginomis nesisekė

Dabar širdžių ėdiku tituluojamas dainininkas prasitarė, kad paauglystėje jam nelabai sekdavosi su merginomis. Populiarumas ir būriai gražuolių atėjo tik išgarsėjus. „Būdamas paaugliu buvau tikras sudaužytų širdžių karalius. Niekada nemėgau jų daužyti pats, bet nė viena nenorėjo būti su manimi. Prabėgus metams daugybė mane atstūmusių merginų bandė sugrįžti, tačiau tik todėl, kad buvau garsus. Tai labai liūdina“, – sakė E.Iglesias.

Jo teigimu, garsenybėms itin lengva pakabinti merginą. „Jei tapai garsiu aktoriumi, dainininku, ar dar kuo, tai padeda. Moterys nebūtinai nori, kad jas vestum, joms tiesiog smagu leisti laiką su žymiais žmonėmis“, – aiškino atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius