Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Etam“ apatinių pristatymas neatsigina lyginimų su „Victoria's Secret“ šou: panašu ar skiriasi?

Jau ne vienerius metus seksualiausiu renginiu metuose tituluojamas „Victoria's Secret“ šou Europoje turi rimtą atsvarą – prancūziškų „Etam“ apatinių pristatymą per Paryžiaus mados savaitę. Tačiau kol vieni džiaugiasi akiai maloniu reginiu, kiti negaili priekaištų ir lyginimų su amerikietiškuoju gigantu.
Constance Jablonski ir Joan Smalls
Constance Jablonski ir Joan Smalls per „Etam“ šou Paryžiaus mados savaitėje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kalbant apie apatinių drabužių pristatymus, juos visus vienija tas pats motyvas – daug pusnuogių, vien apatinius vilkinčių merginų. Toliau jau prasideda fantazijos reikalas, kaip šį reginį pateikti žiūrovams. Ir būtent šioje vietoje susikerta priešingos „Victoria's Secret“ ir „Etam“ fanų stovyklos.

„Victoria's Secret“ savo šou rengia nuo 1995 metų, na o „Etam“ – tik nuo 2007-ųjų, tad nieko nuostabaus, jog neatsigina lyginimų ar net kai kurių nefanų kaltinimų neorginaliu kopijavimu.

Per šiuos abu renginius keliasdešimt merginų podiumu žengia skambant gyvai muzikai – organizatoriai verčiasi per galvas, kad prisikviestų pačias karščiausias šiandienos žvaigždes. Štai per „Etam“ šou antradienį koncertavo repo dievaitė Cardi B bei Zara Larson, na o „Victoria's Secret“ kol kas dar nepaskelbė, kas dainuos per jų šou, įvyksiantį kiek vėliau šį rudenį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cardi B su „Etam“ modeliais
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cardi B su „Etam“ modeliais

Kokie dar panašumai? Į abu renginius sukviečiamos pramogų pasaulio įžymybės, tačiau tai – vėlgi būdinga absoliučiai visiems madų šou.

Per abu šou žengdamos podiumu merginos nusiteikusios valiūkiškai, flirtuoja su publika, plačiai šypsosi ir tiesiog gerai leidžia laiką.

Pasitaiko, kad net ir modeliai kartojasi – pavyzdžiui, šiemet „Etam“ podiumu žengė ilgametės „Victoria's Secret“ šou dalyvės Joan Smalls ir Constance Jablonski. Žinoma, perėjusios pas „Etam“, ant „Victoria's Secret“ podiumo jos nebepasirodo...

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Joan Smalls per „Etam“ šou
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Joan Smalls per „Etam“ šou
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Constance Jablonski per „Etam“ šou
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Constance Jablonski per „Etam“ šou

Na o kalbant apie skirtumus, tai esminis yra vienas – „Etam“ merginos neturi sparnų, tapusių jau firminiu „Victoria's Secret“ ženklu. Dar vienas pastarojo ženklo unikalumas – kasmet per šou pademonstruojama kolekcinė „Fantasy Bra“ liemenėlė iš brangakmenių, kainuojanti milijonus. To „Etam“ šou taip pat nėra.

Skiriasi dar ir renginio prieinamumas žiūrovams – „Etam“ suteikia galimybę savo klientams šou stebėti tiesiogiai internetu, na o „Victoria's Secret“ šou parodomas per televiziją tik po kelių savaičių, viską sumontavus.

Vida Press nuotr./2017-ųjų „Victoria's Secret“ šou Kinijoje
Vida Press nuotr./2017-ųjų „Victoria's Secret“ šou Kinijoje

Beje, tiems, kam kyla klausimas, ar įmanoma apatinių drabužių šou surengti kaip nors kitaip, geriausias pavyzdys yra Rihanna. Prieš porą savaičių ji Niujorko mados savaitėje pristatė savo linijos „Savage X Fenty“ kūrinius, o jos šou priminė šokio ir muzikos spektaklį.

Seksualių ir labai atvirų apatinių čia netrūko, o ir modeliai buvo parinkti labai išskirtiniai – drabužius demonstravo įvairių rasių ir figūrų merginos, net dvi nėščios manekėnės (viena jų, Slick Woods, podiumu žengė per sąrėmius, o pasibaigus šou buvo išvežta gimdyti!).

Visą „Etam“ šou, antradienį vykusį Paryžiaus mados savaitės metu, galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: Etam Live Show 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius