Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Longoria įgijo magistro laipsnį

Eva Longoria įrodė, kad siekti išsilavinimo niekada nevėlu – 38-erių aktorė įgijo magistro laipsnį ir trečiadienį atsiėmė tai įrodantį diplomą.
Eva Longoria su bendramoksliais
Eva Longoria su bendramoksliais / „All Over Press“ nuotr.

Kai pernai baigėsi Evą išgarsinęs televizijos serialas „Nusivylusios namų šeimininkės“ (org. „Desperate Housewives“), daugelis aktorės gerbėjų sunerimo, kad ji gali baigti savo karjerą – per tą laiką Eva nesiėmė jokių vaidmenų.

Tačiau tuos metus aktorė skyrė mokslams – per juos Eva užbaigė Čikanų studijas (mokslas apie JAV gimusius Lotynų amerikiečius, – aut. past.) Kalifornijos universitete ir įgijo magistro laipsnį. Daugiau nuotraukų iš diplomų teikimo ceremonijos galite pamatyti paspaudę čia.

„Šiandien man labai didi diena! Labai džiaugiuosi, kad baigiu Čikanų magistro studijas, – savo „Twitter“ paskyroje trečiadienio rytą rašė Eva. – Niekada nesi per senas ar per daug užsiėmęs, kad negalėtum toliau siekti išsilavinimo!“

Atsiimdama diplomą aktorė vilkėjo mantiją ir kepurėlę kaip ir visi jos bendramoksliai, po ja Eva buvo pasipuošusi dalykiška pilka pieštuko formos suknele ir juodais klasikiniais aukštakulniais. Po ceremonijos fotografuodamasi su diplomu rankose Eva nesitvėrė džiaugsmu, dukrą sveikino meksikiečių kilmės tėvai Enrique Longoria jaunesnysis ir Ella Eva Mireles.

Gegužės pradžioje duodama interviu Eva, kaip ir visi studentai, teigė skubanti užbaigti savo magistro darbą. „Šiuo metu rašau savo magistrinį darbą. Tikiuosi, spėsiu baigti laiku!“ – sakė Eva.

Neseniai mokslus užbaigė ir kita savo karjerą pristabdžiusi aktorė – „Gražuolės Betės“ žvaigždė America Ferrera gegužės viduryje tapo diplomuota tarptautinių ryšių specialiste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius