Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas apie Justiną Bieberį: talentingo vaiko kelias svajonės link (video)

Šešiolikmetis dainininkas Justinas Bieberis – be tėvo užaugęs paauglys, nuo pat pirmųjų žingsnių parodęs, kad anksčiau ar vėliau užkariaus didžiąją popsceną.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis / „Forum Cinemas“ nuotr.

Savarankiškai fortepijonu, būgnais, gitara ir trimitu išmokęs groti talentingas berniukas gyveno tik muzika. Interneto erdvėje paskelbusį savo pasirodymo vaizdo medžiagą Justiną  2008-aisiais visai netyčia atrado vadybininkas Scooteris Braunas ir iškart pasiūlė įrašyti kelias bandomąsias dainų versijas. Vėliau viskas klostėsi žaibiškai ir priminė pasaką – garsiojo Usherio globa, didžiosios scenos užkariavimas, minios iš susižavėjimo klykiančių paauglių ir dainos, viena po kitos kopiančios į dešimtukų viršūnes. Berniukas iš Kanados tapo pasaulio žvaigžde, jam prognozuojama svaigi šlovė, be to, jis neretai vadinamas talentingiausiu savo amžiaus dainininku. Justino sąskaitoje – keli MTV muzikos apdovanojimai ir net dvi „Grammy“ nominacijos. Ir visa tai tik per dvejus atkaklaus darbo metus.

Apie žmogų, kuris, sulaukęs vos šešiolikos, ant kelių parklupdo pusę pasaulio, negalima nekalbėti. Galite jį mėgti, galite nekęsti, tačiau jį žino visi. Filmo apie talentingą vaikinuką kūrimas tebuvo laiko klausimas, o prie šio projekto vairo stojo režisierius Jonas Chu, žinomas kaip žmogus, šokdinęs pasaulį savo filmo „Šokis hiphopo ritmu“ antra ir trečia dalimis. Dirbęs su geriausiais savo sričių specialistais vyras pristatė ambicingą projektą – dokumentinę ir muzikinę juostą apie J.Bieberį „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada“ (orig. „Justin Bieber: Never Say Never“).

Balandžio 8 d. Lietuvoje pradedamoje rodyti juostoje išvysite jaunojo popdievaičio kelią į šlovę ir pripažinimą. Čia išvysite dar neregėtus kadrus iš dainininko vaikystės, pirmuosius pasirodymus mokykloje ir gimtajame mieste bei kadrus iš 2010-aisiais surengto koncertų turo „My World“.

Sėkmės istorija apie paauglį, talentu ir charizma užkariavusį muzikos pasaulio olimpą, didžiuosiuose kino ekranuose pristatomas 3D formatu. 
 

VIDEO: Justin Bieber: Never Say Never Movie Trailer Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius