-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Filmas „Mano mažasis karalius“ primins, koks svarbus mažas žmogus su didele širdimi

Įsivaizduokite, kad vieną dieną grįžę namo, savo kambaryje randate... liūtą. Baisu, tiesa? Nors būtent taip nutinka jau šį penktadienį, kovo 25-ąją, į kino teatrus atkeliaujančios juostos „Mano mažasis karalius“ pagrindinei herojei, 12-metei Inesai, mergaitė neišsigąsta. Priešingai – šis įvykis bus vienas reikšmingiausių jos gyvenime.
 „Mano mažasis karalius“
„Mano mažasis karalius“ / Clinic 212 nuotr.

„Turbūt kiekvienas iš mūsų augdamas svajojame apie nuotykių kupiną gyvenimą, tačiau kartais užtenka vieno didžiulio nuotykio, kad gyvenimas taptų prasmingas. Būtent apie tai pasakojame šiame filme visai šeimai. Mažas žmogutis su didele širdimi ir savo drąsa dažnai gali net daugiau už suaugusius – tuo ir nuostabus mūsų pasaulis“, – pasakojo vienas iš juostos scenarijaus autorių bei prancūzų kino režisierius Davidas Moreau.

Na, teisingumo dėlei reikia pasakyti, kad gyvūnas, kurį mergaitė randa namuose – nėra suaugęs liūtas, o dar visai mažas liūtukas. Žvėrelį, tikėdamiesi pelningai parduoti, lėktuvu gabeno brakonieriai, tačiau mažyliui pavyko pabėgti ir pasislėpti Inesos namuose.

Filmo anonsas:

VIDEO: MANO MAŽASIS KARALIUS / KING (2022) filmo šeimai anonsas

Geros širdies mergaitė iš karto pamilsta liūtuką ir nutaria jį sugrąžinti ten, kur žvėrelis ir turėtų gyventi – namo, t.y. į Afriką. Pavadinusi jį Karaliumi, Inesa kartu su broliu ir seneliu leidžiasi į nuotykių pilną liūtuko gelbėjimo misiją.

Clinic 212 nuotr./Filmas „Mano mažasis karalius“
Clinic 212 nuotr./Filmas „Mano mažasis karalius“

Kuo baigsis jos gyvenimo nuotykis ir kokių svarbių gyvenimiškų pamokų jis padovanos žiūrovams, pamatysime jau šį penktadienį didžiuosiuose ekranuose pasirodančioje lietuviškai dubliuotoje juostoje „Mano mažasis karalius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius