-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme „Dar kartą, iš naujo“ Keira Knightley ir Markas Ruffalo muzika pavergs Niujorką

Šį rugsėjį muzikalių ir romantiškų filmų mėgėjus dainomis juostoje „Dar kartą, iš naujo“ (angl. „Begin Again“) džiugins Keira Knightley. Širdies skausmą muzika numalšinti nutarusi jos herojė nė nenutuoks, kad atsitiktinė pažintis bare, kur ji nutarė pasidalinti ilgesinga melodija, virs atradimų kupina kelione į svajonių išsipildymą.
Keira Knightley ir Markas Ruffalo filme „Dar kartą, iš naujo“
Keira Knightley ir Markas Ruffalo filme „Dar kartą, iš naujo“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.
Temos: 1 Keira Knightley

„Dar kartą, iš naujo“ sujungė puikių aktorių kolektyvą. Pagrindiniu filmo duetu tapo Keira Knightley ir ypač įtikinamai buvusį įrašų kompanijos vadovą įkūnijęs Markas Ruffalo. Grupės „Maroon 5“ gerbėjai išvys Adamą Levine‘ą roko žvaigždės amplua ir galės įvertinti kino debiutanto aktorinį talentą.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Keira Knightley filme „Dar kartą, iš naujo“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Keira Knightley filme „Dar kartą, iš naujo“

Filmas „Dar kartą, iš naujo“ papasakos, kiek daug jėgų gali suteikti muzika, leidžianti pakilti iš pelenų net subyrėjus visoms svajonėms milžiniškame Niujorke. Gražuolė Greta (akt. K.Knightley) čia atkeliauja su savo ilgamečiu ir sparčiai populiarumą renkančiu mylimuoju Deivu. Jie ne tik kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, bet ir visuomet drauge kūrė muziką. Idilišką Gretos ateities viziją sunaikina žinia, kad jos vaikinas išvykos į Los Andželą metu permiegojo su viena iš savo prodiuserių. Įširdusi mergina rimtai svarsto palikti Niujorką. Jos ryžtą iškeliauti pakeičia pažintis su ką tik darbą praradusiu, tačiau muzikos pasaulyje patyrusiu  Denu (akt. M.Ruffalo). Išgirdęs Gretą dainuojančią vyras sugeba ją įtikinti įrašyti albumą.

Vingiuoti jausmų labirintai, beprotiškiausios idėjos ir naujomis spalvomis atsiskleidžiantis miestas, lydimas nuostabaus garso takelio leis grožėtis muzikos ir kino meno darna. Garso takelį šiam šiltam ir jaukiam filmui kūrė buvęs grupės „New Radicals“ lyderis Greggas Alexanderis.

„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmo „Dar kartą, iš naujo“ plakatas
„ACME Film“ archyvo nuotr./Filmo „Dar kartą, iš naujo“ plakatas

Koks likimas laukia Gretos dainų? Ar unikalus merginos balsas taps jos bilietu į šlovę, o gal ji atleis atgailaujančiam buvusiam mylimajam? Visus atsakymus gražioje meilės ir muzikos istorijoje „Dar kartą, iš naujo“ Lietuvos žiūrovai atrasti galės nuo rugsėjo 26 dienos.

VIDEO: Filmo „Dar kartą, iš naujo“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius