-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Forbes“ išrinko turtingiausias Holivudo poras

Žurnalas „Forbes“ paskelbė turtingiausių Holivudo porų sąrašą. Pirmoji vieta jame atiteko dainininkams Beyonce Knowles ir jos vyrui Jay Z.
Jay Z ir Beyonce
Beyonce ir Jay-Z / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Forbes“ skaičiavimais, nuo 2008-ųjų birželio iki 2009-ųjų birželio ši pora uždirbo 122 mln. dolerių. 2008-aisiais tyliai susituokusi pora ne tik karaliavo populiariausių dainų viršūnėse, bet ir kūrė drabužius, pasirašinėjo sutartis su tokiomis kompanijomis, kaip „American Express“ ar „Budweiser“.

Antroji vieta turtingiausių Holivudo porų rinkimuose atiteko Harrisonui Fordui ir jo gyvenimo draugei Calistai Flockhart. Kartu sudėjus, ši pora per metus uždirbo 69 mln. dolerių. Didžiąją dalį sumos uždirbo H.Fordas, filmuodamasis filme „Indiana Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė“. C.Flockhart, dirbanti televizijos šou „Broliai ir seserys“ prie šeimos biudžeto pridėjo likusią sumą.

Trečioje vietoje – Bradas Pittas ir Angelina Jolie, kurių sąskaitas per metus papildė 55 mln. dolerių. B.Pittui, praėję metai buvo vieni sėkmingiausių karjeroje – filmas „Keista Bendžamino Batono istorija“, kuriame jis atliko pagrindinį vaidmenį, buvo vienas populiariausių.

Ketvirtoje turtingiausių Holivudo porų sąrašo vietoje atsidūrė Willas Smithas su žmona Jada Pinkett Smith (48 mln. dolerių), o penktoje – Davidas ir Victoria Beckhamai (46 mln. dolerių).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius