Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris ir tenisininkė Ana Ivanovič susilaukė pirmagimio

Sporto pasaulio elito pora, Vokietijos futbolininkas Bastianas Schweinsteigeris (33 m.) ir serbų tenisininkė Ana Ivanovič (30 m.) pranešė džiugią naujieną – jiedu ką tik tapo tėvais. Porai gimė sūnus.
Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič susilaukė pirmagimio
Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič susilaukė pirmagimio / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Kad susilaukė pirmagimio, Ana Ivanovič pranešė ankstyvą pirmadienio rytą, savo „Instagram“ paskyroje publikavusi nuotrauką su dideliais pliušiniais žaislais ir plakatu, skelbiančiu: „Sveikas atvykęs, mažasis berniuk“ bei „Tai berniukas!“.

Šią nuotrauką papildė naujai iškeptos mamos prierašas: „Sveikas atvykęs į pasaulį, mūsų mažasis berniuk. Žodžiais neįmanoma apsakyti džiaugsmo ir laimės, kurį jaučiame savo širdyse!“.

Kiek vėliau žinia apie sūnaus gimimą savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo ir Bastianas Schweinsteigeris – jis publikavo nespalvotą nuotrauką, kurioje jo ir žmonos rankos, padabintos vestuviniais žiedais, liečia mažytes naujagimio pėdutes.

Kokį vardą išrinko sūnui, sportininkų pora kol kas neskelbia.

Welcome to the world our little boy!???????? We are so happy.❤️ @anaivanovic

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Apie nėštumą Ana Ivanovič pati pranešė savo „Instagram“ paskyroje lapkričio mėnesį. Tiesa, ši naujiena garsios poros gerbėjams nebuvo labai netikėta – jau kuris laikas sklandė kalbos apie tai.

Pernai Bastianas Schweinsteigeris, iki tol žaidęs „Manchester United“ klube, persikėlė į JAV futbolo lygos MLS klubą „Chicago Fire“. Tuo tarpu Ana Ivanovič jau prieš kurį laiką pranešė stabdanti profesionalios tenisininkės karjerą – tai buvo viena iš priežasčių, dėl ko ėmė sklisti gandai apie jos nėštumą.

15min primena, kad Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič vestuves iškėlė Venecijoje netrukus po to, kai baigėsi 2016-ųjų Europos futbolo čempionatas.

„Instagram“ nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič
„Instagram“ nuotr./Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič

Iš pradžių sportininkai įregistravo civilinę santuoką Venecijos rotušėje, o kitą dieną amžiną meilę prisiekė ir bažnyčioje ir iškėlė prašmatnią puotą.

Bastianas Schweinsteigeris ir Ana Ivanovič susitikinėti pradėjo 2014-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius