Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Galaktikos sergėtojų“ žvaigždė Chrisas Prattas pasipiršo Arnoldo Schwarzeneggerio dukrai

Holivudo žvaigždė Chrisas Prattas (39 m.) pranešė džiugią naujieną – po mažiau nei metus trukusios draugystės jis pasipiršo savo mylimajai, Arnoldo Schwarzeneggerio dukrai Katherine Schwarzenegger (29 m.).
Chrisas Prattas pasipiršo Arnoldo Schwarzeneggerio dukrai Katherine
Chrisas Prattas pasipiršo Arnoldo Schwarzeneggerio dukrai Katherine / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Šią naujieną tokių kino hitų kaip „Galaktikos sergėtojai“ ar „Juros periodo pasaulis“ žvaigždė pranešė savo „Instagram“ paskyroje, paskelbęs romantišką nuotrauką su sužadėtine.

„Brangioji Katherine, esu toks laimingas, kad pasakei taip! Džiaugiuosi, kad galėsiu tave vesti (...)“, – rašė Chrisas Prattas.

Chrisas Prattas ir Katherine Schwarzenegger kartu yra dar visai neseniai – susitikinėti pradėjo prieš mažiau nei metus. Pirmą kartą apie juos kaip porą pradėta kalbėti tik praėjusią vasarą, kai jiedu pastebėti per romantišką pasimatymą viename parke.

15min primena, kad ši santuoka Chrisui Prattui bus antroji – 2009–2017 metais jis buvo susituokęs su „Paties baisiausio filmo“ žvaigžde Anna Faris. Jiedu kartu turi vieną sūnų – šešerių metų Jacką.

Katherine Schwarzenegger yra rašytoja, vyriausia Holivudo garsenybės Arnoldo Schwarzeneggerio ir jo buvusios žmonos Marios Shriver dukra. Be jos, aktorius turi dar keturias atžalas – dukrą Christiną (27 m.) ir sūnus Patricką (25 m.), Christopherį (21 m.) bei Josephą (21 m.), pastarasis yra jo nesantuokinio romano su namų tvarkytoja vaisius.

Vida Press nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris su dukromis Katherine (kairėje) ir Christina
Vida Press nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris su dukromis Katherine (kairėje) ir Christina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius