-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Galutinis teismo verdiktas – B.Spears tėvas jos nebeglobos: „Tai geriausia diena“

„Free Britney“ judėjimas pasiekė finišo tiesiąją. Po trylika metų trukusios garsios popmuzikos atlikėjos Britney Spears globos penktadienį Los Andželo teismas tarė verdiktą: jos tėvas pašalinamas nuo globėjo pareigų, praneša BBC.
Temos: 1 Britney Spears

Sprendimas priimtas po metus trukusios viešos kampanijos ir pasirodžiusių dviejų naujų dokumentinių filmų, pasakojančių, be kitų dalykų, apie įtarimus, kad J.Spearsas ribojo jos laisvę, slapta klausėsi dukters pokalbių telefonu, kišosi į jos asmeninius santykius.

B.Spears advokatai kaltino jos tėvą siekiu atidėti globos nutraukimą dėl finansinės naudos. Galiausiai – jiems pavyko. Po trylikos metų B.Spears tėvas oficialiai nušalintas nuo jos globėjo pareigų.

Penktadienį prie teismo rūmų Los Andžele buvo susirinkę šimtai dainininkės gerbėjų. Daugelis jų laikė spalvingus užrašus „Įkalinkit Jamie“ ir „Išlaisvinkit Britney“.

„Scanpix“ nuotr./Susirinkę Britney Spears gerbėjai
„Scanpix“ nuotr./Susirinkę Britney Spears gerbėjai

Pati žvaigždė taip pat neslėpė džiaugsmo. „Manau, kad verksiu“, – penktadienį savo sekėjams socialiniame tinkle prisipažino Britney Spears.

Kreipdamasis į minią prie teismo, B.Spears advokatas Mathew Rosengartas gyrė dainininkės „drąsą“ per visus teismo posėdžius. Po sprendimo džiaugėsi ir atlikėjos draugai. Įžymybė ir verslininkė Paris Hilton socialiniame tinkle „Twitter“ rašė, kad tai „ilgai laukta akimirka“, ir pridūrė „geriausios tavo dienos dar ateis!“.

B.Spears atstovai ir gerbėjai seniai kaltina jos tėvą pelnantis iš globos, paskirtos po plačiai aprašytos 2007 metų krizės, kai dainininkė nusiskuto plaukus ir vienoje degalinėje užpuolė paparaco automobilį.

B.Spears advokatai savo ruožtu teigė, kad jos tėvas „niekada netiko“ globėjo pareigoms, ir prašyme teismui citavo įtarimus dėl jo alkoholizmo bei „dukters traumavimo nuo pat jos vaikystės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius