Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsaus komiko Setho Meyerso žmona pagimdė tiesiog laiptinėje – į ligoninę nespėjo

Garsus JAV komikas ir vakarinės pokalbių laidos vedėjas Sethas Meyersas (44 m.) su žmona teisininke Alexi Ashe (35 m.) susilaukė antrojo vaiko. Poros sūnus taip skubėjo ateiti į šį pasaulį, kad gimdanti moteris į ligoninę nuvažiuoti tiesiog nebespėjo – berniukas gimė tiesiog laiptinėje...
Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje
Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje / Video kadras

Neįtikėtina žmonos gimdymo istoriją Sethas Meyersas papasakojo pirmadienio vakarą per savo pokalbių laidą „Late Night with Seth Meyers“.

Kaip jis pasakojo, balandžio 8-oji prasidėjo kaip eilinis sekmadienis – su vėlyvais pusryčiais ir pasivaikščiojimu Niujorko parke. Vėliau Sethas maitino savo vyresnįjį sūnų, kai atbėgo jo uošvienė, šaukdama „Privalome nedelsiant važiuoti į ligoninę!“. Tuojau pat atskubėjo ir Setho žmonos sesuo, kad prižiūrėtų jų sūnų kol jie bus ligoninėje.

Video kadras/Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje
Video kadras/Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje

Sethas Meyersas iškvietė liftą, kuriuo leidosi jis, jo žmona, uošvienė ir dula (gimdymo konsultantė), tačiau jam nusileidus, komiko žmona suprato, kad iki ligoninės nenuvažiuos – kūdikis gims čia pat, dangoraižio vestibiulyje. Meyersas pasakojo, kad jo žmona rėkė „Tas kūdikis ateina! Jis jau lenda!“, o jis dar bandė raminti ją manydamas, jog situacija tikrai dar nėra tokia rimta ir iki ligoninės nuvažiuoti jie spės. Tačiau galiausiai Alexi atsigulė čia pat ant grindų, visi trys ją apsupo, nurengė ir pamatė, kad iš tiesų kūdikio galvutė jau lenda laukan.

Video kadras/Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje
Video kadras/Setho Meyerso žmona Alexi sūnų pagimdė tiesiog laiptinėje

Sethas Meyersas tuoj pat paskambino pagalbos numeriu 911. „Per minutės trukmės pokalbį aš pasakiau „Mums tuoj gims kūdikis“, „Mums gimsta kūdikis“ ir „Mums jau gimė kūdikis““, – juokdamasis sūnaus gimimą prisiminė komikas.

Tuoj pat po sūnaus gimimo į įvykio vietą atvažiavo Niujorko ugniagesių gelbėtojų ekipažas ir policijos pareigūnai, kurie nukirpo naujagimiui virkštelę.

Sethas Meyersas taip pat viešai padėkojo kaimynams, kurie atskubėjo nešini rankšluosčiais, kad būtų su kuo suvystyti naujagimį. Neilgai trukus atvažiavo ir greitoji, kuri išsivežė gimdyvę ir kūdikį į ligoninę apžiūrai.

Video kadras/Setho Meyerso naujagimis sūnus Axelis
Video kadras/Setho Meyerso naujagimis sūnus Axelis

Naujagimiui sūnui pora davė Axelio Strahlo vardą. Jiedu taip pat augina dar vieną berniuką – dvimetį Ashe Olsoną.

Visą Setho Meyerso pasakojimą apie dramatišką antrojo sūnaus gimimą galite išklausyti štai čia:

VIDEO: Seth Is a Dad! Again!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius