Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsėja kalbos, kad Rachel Weisz ir Danielis Craigas planuoja kūdikį

Birželį susituokę aktoriai Rachel Weisz ir Danielis Craigas nutarė gyventi sveikiau, taip paaštrindami kalbas, kad jie ketina susilaukti bendro kūdikio.
Rachel Weisz ir Danielis Craigas
Rachel Weisz ir Danielis Craigas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, 41-erių R.Weisz visiškai atsisakė alkoholio, o 43-ejų D.Craigas, regis, pagaliau metė įsisenėjusį blogą įprotį – rūkymą. Nors 40-ies metų ribą peržengusioms moterims dažniau pasitaiko nėštumo komplikacijų, atrodo, pora nutarė ryžtis svarbiam žingsniui.

R.Weisz jau turi 5-erių sūnų Henry Chance‘a, kurio susilaukė su buvusiu partneriu, režisieriumi Darrenu Aronofsky. Susituokusi su D.Craigu, ji tapo ir jo 19-metės dukters Ellos pamote. Apie tai, jog trokšta kūdikio su D.Craigu, aktorė pusbalsiu užsiminė per Toronto kino festivalį. „Nesilaukčiau vaiko vien tam, kad mano sūnus turėtų brolį ar sesę, bet, žinote, niekada negali žinoti, kaip nutiks“, – sakė ji.

Pasak poros draugų, tiek D.Craigas, tiek R.Weisz nutarė atsisakyti žalingų įpročių, kad padidintų tikimybę susilaukti vaikelio. „Rachel buvo viename vakarėlyje uždarame klube, bet nė neprisilietė prie gėrimų. Ji nebevartoja alkoholio, o Danielis neberūko. Jie planuoja vaikelį, tad nori būti sveiki ir puikios formos“, – sakė aktorei artima bičiulė.

R.Weisz ir D.Craigas pradėjo susitikinėti 2010-ųjų gruodį, šių metų birželį jie slapta susituokė intymioje ceremonijoje Niujorke, kurią stebėjo tik keturi svečiai – du iš jų aktorių vaikai.

Meilė gimė nepastebėta

Poros jausmai įsiliepsnojo filmuojantis dramoje „Klastingi namai“ (angl. „Dream House“). Šį filmą Lietuvos kino teatruose publika išvys jau spalio 14 dieną. „Atvirai sakau: nei aš, nei kiti kūrybinės komandos nariai ar aktoriai nepastebėjome, kad D.Craigą ir R.Weisz sieja kažkas daugiau nei draugystė. Juo labiau, nematėme jokių jų meilės ženklų, filmavimo aikštelėje jie elgėsi labai profesionaliai ir net nepagalvojome, kad jiedu įsimylėjo. Kai sužinojome, kad aktoriai susituokė, buvome labai nustebę ir net šokiruoti“, – tvirtino filmo prodiuseris Ehrenas Krugeris. Beje, įdomu tai, jog šioje juostoje aktorių, vaidinančių vyrą ir žmoną, santykiai toli gražu nėra idealūs.

Filmo „Klastingi namai“ anonsas:

VIDEO: Dream House (2011) Official HD Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius