Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsenybių tatuiruočių klaidos – nuo buvusios merginos portreto iki rašybos klaidų

Dauguma garsenybių mėgsta pasipuikuoti neįprastomis tatuiruotėmis, tačiau ne visi jomis lieka patenkinti. Štai, dėl kokių kūną papuošusių kūrinių gailisi dalis pramogų pasaulio žvaigždžių.
Justinas Bieberis, Jessie J, Adamas Levine'as
Justinas Bieberis, Jessie J, Adamas Levine'as / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Viena raide per daug

Būdama 18 metų britų dainininkė Jessie J (30 m.) ant klubų išsitatuiravo savo dainos žodžius. Deja, bet dainininkė nepastebėjo klaidos, kurią pati paliko žodyje.

Tuo labiau ir tatuiruočių meistras dainininkei neužsiminė, kad žodyje „loose“ turi būti ne dvi, bet viena „o“ raidė. Anksčiau ji yra sakiusi, kad būtent dėl to ir nešioja viską su aukštu liemeniu. Tačiau dabar moteris tikina, kad jai nerūpi, ką apie tai mano kiti.

Pagerbė barbekiu patiekalų gaminimo tradicijas

Jaunimo pamėgta atlikėja Ariana Grande, išleidusi singlą „7 rings“ („Septyni žiedai“), sumąstė, kad jo garbei reikėtų pasipuošti kūną. Sužinojusi, kad tatuiruotė, kurioje turėjo būti japoniškai parašyta „7 rings“, nėra tai, apie ką iš tikrųjų dainininkė manė, ne juokais ją nuvylė.

Ant atlikėjos rankos buvo parašytas grilio pavadinimas. Į šį nesusipratimą A.Grande greitai sureagavo ir pasikeitė tatuiruotę, tačiau užsiminė, kad pirmoji iš tikrųjų visai patiko.

„Instagram“ nuotr./Arianos Grande nepavykusi tatuiruotė
„Instagram“ nuotr./Arianos Grande nepavykusi tatuiruotė

Buvusių mylimųjų vardai

„Karibų piratų“ aktorius Johnny Deppas turi ne vieną žavią tatuiruotę, tačiau net kelios mena nenusisekusius santykius. Viena ryškiausių tapo „Winona Forever“ – šią tatuiruotę aktorius pasidarė tuometinės merginos Winonos Ryder garbei.

Tačiau pasibaigus santykiams užrašas pasikeitė į „Wino Forever“, kadangi vynas tikrai yra amžinas. Tą patį aktorius padarė ir su tatuiruote užrašu „Slim“, kuris reiškė buvusios draugės Amber Heard slapyvardį. Vėliau J.Deppas užrašą pakeitė į „Scum“.

Vida Press nuotr./Johnny Deppo tatuiruotė
Vida Press nuotr./Johnny Deppo tatuiruotė

Pašalino beveik visas tatuiruotes

Kelly Osbourne prieš 6 metus pradėjo tatuiruočių šalinimą lazeriu, nes mergina nenori, kad žmonės apie ją spręstų iš piešinių ant kūno. Šiuo metu ant K.Osbourne kūno beveik nėra nei vienos tatuiruotės, nepaisant to, mados kritikė vis tiek kartais mėgsta papuošti kūną naujais kūriniais.

Scanpix ir Instagram nuotr./Kelly Osbourne
Scanpix ir Instagram nuotr./Kelly Osbourne

Meilę sutuoktiniui reiškė per tatuiruotes

„Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė Eva Longoria įsimins santuoką su NBA krepšininku Tony Parker‘iu ilgai. Aktorė turėjo net tris tatuiruotes, kurios jai priminė vyrą: tai buvo T.Parker‘io gimimo data, antroji – jų vestuvių data, o trečioji krepšininko inicialai. Moteris teigia, kad visos trys buvo pašalintos iškart po jų santuokos pabaigos 2010 m.

AOP nuotr./Tatuiruotės užtvirtina jausmus
AOP nuotr./Tatuiruotės užtvirtina jausmus

Primena žiedinius kopūstus

Dainininkas Adamas Levine'as negali pakęsti tatuiruotės, kurią pasidarė ant peties. Šioje vietoje A.Levine'as net nenutuokė, kad jo vizijos dėl Rusijos simbolio taps panašios į daržovę.

„Aš matau žiedinius kopūstus su saule viduryje“, – pareiškė dainininkas. Nors ir reiškia nepasitenkinimą, tačiau net neketina pašalinti nei vienos tatuiruotės.

View this post on Instagram

This is what happens when you cut your own shit.

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Pasipuošė cheminiu simboliu

Aktorė Jennifer Lawrence savo tatuiruotę, kurią pasidarė pagal vandens cheminį simbolį H2O, laiko pačia maištingiausia. J.Lawrence nebijojo pripažinti, kad tai buvo nerūpestingas žingsnis.

Aktorė net nežiūrėjo „Google“, ką šis simbolis reiškia. „Buvau su Liamo Hemswortho šeima ir visi buvo su tatuiruotėmis, todėl ir aš tarsi pagalvojau, kad turiu visada būti hidratuota, todėl man reikėjo H2O ant rankos“, – kalbėjo J.Lawrence.

„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence
„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence

Negali paslėpti net šešėlis

Nors dauguma popmuzikos dievaičio Justino Bieberio tatuiruočių susijusios su religiniais motyvais, tačiau jis turi kelias, kurios skirtos svarbiems žmonėms.

Viena iš šių žmonių yra buvusi mylimoji Selena Gomez, kuri yra nupiešta ant riešo. „Tai yra mano buvusios merginos veidas, aš bandžiau ją paslėpti su šešėliais, bet žmonės vis tiek žino“, – nuogąstavo J.Bieberis.

„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis
„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius