-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsus britų aktorius Vinnie Jonesas vasarai persikelia gyventi į Lietuvą

Anksčiau britų futbolo žaidėjas, o dabar – Holivudo veiksmo filmų žvaigždė Vinnie Jonesas šią vasarą persikels į Lietuvą ir čia gyvens tol, kol bus baigtas filmuoti naujausias Emilio Vėlyvio filmas „Flight Redirected“.
Vinnie Jonesas
Vinnie Jonesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Vinnie Jonesas

Filmuose „Lok, stok arba šauk“ ir „Iksmenai“ vaidinęs aktorius Cineuropa.org žurnalistų žiniomis dėl vaidmens lietuvių kuriamame filme net laikinai pakeis gyvenamąją vietą. Drauge su V.Jonesu „Flight Redirected“ vaidins aktoriai Scotas Williamsas, Gilas Darnellis, Anthony Strachanas, Oliveris Jacksonas, rusų kino žvaigždė Artūras Smolianinovas, garsūs Lietuvos aktoriai Vytautas Šapranauskas, Kęstutis Jakštas, taip pat operos solistas Rafailas Karpis bei teatro aktorė Monika Vaičiulytė. Nurodoma, kad filmavimai turėtų prasidėti liepos pabaigoje skirtingose Lietuvos vietose.

Cineuropa.org rašoma, kad E.Vėlyvio projektui netruks „Pagirių Las Vegase“ ir Guy Ritchie filmų dvasios. „Flight Redirected“ apie keturių draugų britų nuotykius Rytų Europoje. Tam, kad grįžtų namo jie turi išgyventi kultūrinį šoką, sutikti daugybę nusikaltėlių, prostitučių, parsidavusių policininkų, išgerti daug pigaus alaus ir išsaugoti draugystę.

„Flight Directed“ prodiusuoja kompanija „Kino Kultas“ drauge su lietuvių kompanija „Meed Films“ ir britų „Wellington Films Ltd.“. Naujosios E.Vėlyvio juostos sukūrimą remia privatūs rėmėjai ir Lietuvos Kultūros ministerijos nacionalinė filmų rėmimo programa. Juosta kino teatrus turėtų pasiekti 2014-ųjų sausį, o tarptautinė jos versija – 2014-ųjų vasarį.

DĖMESIO! Laimėk vaidmenį naujausiame Emilio Vėlyvio filme, paskubėk, konkursas baigiasi šią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius