Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geidžiamiausiam viengungiui pasaulyje George'ui Clooney sukako 50 metų

Holivudo aktoriui George'ui Clooney, kuris laikomas vienu iš labiausiai geidžiamų viengungių pasaulyje, penktadienį sukanka 50 metų.
George Clooney
George'as Clooney / TV6 nuotr.

Šis aktorius pirmiausiai išgarsėjo praeito amžiaus 10-ame dešimtmetyje, vaidindamas daktarą Dagą Rosą populiariame televizijos seriale „Ligoninės priimamasis“ (E.R.). Vėliau jis buvo nominuotas „Oskarams“ už vaidybą, režisūrą ir scenarijus, taip pat pelnė JAV Kino akademijos apdovanojimą geriausio antrojo plano aktoriaus kategorijoje už vaidmenį 2005 metų filme „Sirijana“.

Nuolat moterų susižavėjimą visame pasaulyje keliantis G.Clooney šiuo metu yra užimtas – jis yra užmezgęs romaną su Italijos televizijos pranešėja, aktore ir manekene Elisabetta Canalis, tačiau apie jų vedybų planus kol kas nepranešama.

Naujienų agentūra WENN surinko dešimt įdomių faktų apie šią didžiojo ekrano ir televizijos žvaigždę:

– G.Clooney 1997 metais buvo nominuotas „Auksinei avietei“ blogiausios ekrano poros kategorijoje kartu su aktoriumi Chrisu O'Donnellu už kritikų išpeiktą vaidmenį filme „Betmenas ir Robinas“ (Batman & Robin). G.Clooney pripažįsta, kad kaukėto keršytojo vaidmuo buvo vienas iš jo prasčiausių.

– Prieš mėgindamas sužavėti kino žiūrovus savo nepriekaištinga išvaizda, George'as mėgino siekti profesionalaus krepšininko karjeros, tačiau joks kontraktas jam taip ir nebuvo pasiūlytas.

– G.Clooney anksčiau taip pat yra dirbęs vyriškų drabužių pardavėju ir tabako smulkintoju.

– Jis buvo trumpai susituokęs su aktore Talia Balsam.

– Anksčiau G.Clooney taip pat palaikė romantiškus santykius su Holivudo aktore Kelly Preston  ir brite manekene Lisa Snowdon.

– K.Preston padovanojo jam vietnamietišką paršelį Maksą, kuris nugaišo nuo senatvės 2006 metais.

– Žurnalas „People“ dukart yra išrinkęs G.Clooney seksualiausiu pasaulyje vyru.

– George'as turi didelę vilą Italijoje prie Komo ežero.

– Australė aktorė Nicole Kidman buvo susilažinusi su G.Clooney iš 10 tūkst. JAV dolerių, kad jis vėl susituoks prieš sulaukdamas 40 metų. Ji pralaimėjo ir sumokėjo pažadėtą sumą.

– Los Andžele veikiančiame Madam Tussaud vaško figūrų muziejuje lankytojos gali nusifotografuoti vilkėdamos vestuvinę suknelę šalia besišypsantį George Clooney vaizduojančios vaškinės statulos, aprengtos smokingu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius