Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Geidžiamiausias „Tinder“ narys antrą pusę rado kitaip: įsimylėjo modelį iš Lietuvos

Geidžiamiausias vyras pažinčių programėlėje „Tinder“ meilę surado ne pastarosios dėka, o tik pašalinęs anketą ir atkreipęs dėmesį į draugę lietuvę, rašo Dailymail.co.uk.
Stefanas Pierre'as-Tomlinas su Egle Damulyte
Stefanas Pierre'as-Tomlinas su Egle Damulyte / „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Tinder“

Stefanas Pierre’as-Tomlinas (30 m.) iš Londono prieš porą metų tapo rekordininku, sulaukęs daugiau nei 14 600 pabraukimų į dešinę, reiškiančių moterų susidomėjimą. Nepaisant įspūdingo potencialių partnerių skaičiaus, modeliu dirbančiam vaikinui nesisekė rasti tikros meilės ir jis jau buvo bepasiduodantis, kai jo širdį užkariavo taip pat modelis lietuvė Eglė Damulytė (26 m.).

Pora susipažino prieš dvejus metus fotosesijoje, tačiau iš pradžių jų santykiai buvo tik profesiniai. Tik vėliau supratęs, kad lietuvė, žinoma kaip Damu, jam patinka kaip daugiau nei bičiulė, jis nusprendė su ja susisiekti ir pakviesti į pasimatymą. Jis įvyko per karantiną birželį.

Nepaisant pasaulį sukausčiusios pandemijos, Stefanas ir Eglė užmezgė ir sustiprino romantiškus ryšius, o neseniai ir drauge apsigyveno.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, pandemijos pradžioje, kovo mėnesį, vaikinas pasijuto vienišas ir vėl pradėjo naudotis „Tinder“ programėle. Deja, ji jo vertos antrosios pusės rasti nepadėjo. Užmegzti pokalbiai neprasitęsė, ir supratęs, kad neverta eikvoti jėgų virtualiam bendravimui, Stefanas pašalino anketą.

Jis prisipažino, kad su žmonėmis susipažinti jam labiau patinka senoviniais būdais.

„Šaunu, kad meilę radau be „Tinder“, nes tai gan netikėta, žinant mano titulą, – pasakojo vaikinas.

Su Damu susipažinau prieš dvejus metus fotosesijoje ir man ji patiko, tačiau tarp mūsų nieko neįvyko. Santykiai buvo labiau profesiniai, mes apsikeitėme „Instagram“ anketomis, todėl ji nuolat pasirodydavo ant mano sienos, taip ir į akį krito. Susisiekiau su Damu po karantino ir, kai buvo leidžiama, pakviečiau ją į pasimatymą.“

Nuo tada pora ir nesiskyrė. Stefanas džiaugiasi „tobula“ jųdviejų chemija ir prisipažino, kad jam labai pasisekė.

„Ji graži vidumi ir išore, man labai pasisekė. Šįkart turiu labai gerą nuojautą“, – apie bendrą ateitį paklaustas atsakė Stefanas.

Ankstesnėmis Stefano partnerėmis yra buvusios ir „X faktoriaus“ žvaigždė Natasha Boon, taip pat realybės šou „Big Brother“ dalyvė Aisleyne Horgan-Wallace.

Nors pats vaikinas pažinčių programėlėmis nebesinaudoja, kitiems jų vengti jis nesiūlo. „Neturiu nieko prieš „Tinder“, bendravimas su žmonėmis per karantiną padėjo mano psichologijai.

Tačiau jei esate kažką nusižiūrėję, dabar yra puikus metas pabandyti juos užkalbinti internete, geriau pažinti, kol turite tiek daug laisvo laiko“, – tęsė Stefanas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius