Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gėjų teisių gynėjas: „Tikroji Whitney Houston tragedija – išsižadėta meilė moteriai“

Garsus britų politinis veikėjas ir gėjų teisių gynėjas Peteris Tatchellas pareiškė, kad Whitney Houston gyvenimo nuosmukį galėjo lemti ne tiek prastas buvusio vyro Bobby Browno elgesys, kiek meilė moteriai, kurios ji išsižadėjo spaudžiama šeimos ir bažnyčios.
Whitney Houston (1988 m.)
Whitney Houston (1988 m.) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tikroji Whitney Houston tragedija buvo ta, kad ji išsižadėjo savo gyvenimo meilės – savo partnerės Robyn Crawford“, – rašė jis. P.Tatchellas teigia garsią dainininkę ir jos mylimąją draugę bei buvusią asistentę sutikęs Londone 1991-aisiais per „Reach Out & Touch“ demonstraciją, skirtą paremti ŽIV užsikrėtusių žmonių teises. Velionė W.Houston gynė viruso nešiotojus ir už tai sulaukė didžiulio visuomenės palaikymo, jos pozicija buvo labai vertinama.

„Praeityje daug kartų atsisakiau ištarti garsiai Whitney mylimosios vardą. Tačiau žiniasklaida yra ją minėjusi ir vadinusi Robyn Crawford. Kai jas abi sutikau, jos buvo tiesiog pakvaišusios iš meilės. Jų artumas, švelnumas ir meilė tiesiog tvyrojo ore, tai buvo miela ir romantiška. Sėdėdamos automobilio gale jos laikėsi už rankų kaip tikros įsimylėjėlės. Buvo akivaizdu, kad jos daugiau nei draugės, jos buvo laimingos kartu. Jų meilė, atrodo, buvo tiesiog užkrečiama“, – su Dailymail.co.uk prisiminimais dalijosi P.Tatchellas.

„Ji bijojo, kokios įtakos kalbos apie lesbietišką meilę turės jos šeimai, reputacijai ir karjerai. Galiausiai ji pasidavė ir nusileido. To rezultatas? Netikėtos vedybos su Bobby Brownu.“

Jo teigimu, būdama su Robyn, W.Houston išgyveno laimingiausias akimirkas ir didžiausią karjeros pakilimą. Nelaimei, dainininkę nutraukti romaną su moterimi spaudė šeima ir bažnyčia.

„Ji bijojo, kad kalbos apie lesbietišką meilę turės neigiamos įtakos jos šeimai, reputacijai ir karjerai. Galiausiai ji pasidavė. To rezultatas? Netikėtos vedybos su Bobby Brownu. Jų santuoka buvo tikra tragedija. Blogiukas Bobby niekada nebuvo jos sielos brolis. Po daugelio metų palikusi Robyn, Whitney buvo emociškai sugniuždyta“, – aiškino abi moteris pažinojęs P.Tatchellas.

Pasak jo, netrukus W.Houston gyvenimas ėmė ristis nuokalnėn. Nors anksčiau ji buvo visiškai „švari“, ji pamėgo išgertuves ir vakarėlius, kuriuose buvo vartojami narkotikai. „Šie jos veiksmai – tik įrodymas, kad asmeniniame gyvenime Whitney buvo nelaiminga. Moksliškai yra įrodytas ryšys tarp savo tikrojo seksualumo paneigimo ir savidestrukcijos. Žmonių homofobija, neabejoju, išsekino Whitney“, – tvirtino jis.

Pats P.Tatchellas pripažino esąs homoseksualus nuo 17-os metų. „Po Whitney mirties kažkas pacitavo, esą sakiau, kad Whitney buvo laimingiausia mylėdama moterį. Mane puolė jos gerbėjai, neva juodinu ir šmeižiu jos atminimą. Bet juk moters meilė moteriai nėra gėdinga. Tai nėra nepadoru ar žema, to nereikia slėpti“, – tvirtino 60-metis.

Paspaudę čia, galite pamatyti nuotrauką, kurioje Whitney Houston, jos buvęs vyras Bobby Brownas, motina Cissy ir Robyn Crawford (dešinėje).

Apie gandus užsiminė ir Bobby Brownas

Apie tai, kad W.Houston ištekėjo norėdama išsklaidyti kalbas apie savo homoseksualumą, autobiografijoje yra užsiminęs ir buvęs jos vyras Bobby Brownas. „Žiniasklaida kaltino ją turint biseksualių santykių su savo asistente Robyn. Tai netiko jos įvaizdžiui. Vienintelis situacijos sprendimas buvo santuoka, kuri numalšintų kalbas“, – rašė jis.

Pasak P.Tatchello, tai, kad dabar atskleidžiama tikroji W.Houston meilė, nejuodina dainininkės, priešingai, pagerbia svarbiausią jos gyvenimo žmogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius