Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George'as Clooney taps liudininku Silvio Berlusconi byloje

Skelbiama, jog aktorius George'as Clooney taps vienu iš liudininkų buvusio Italijos premjero Silvio Berlusconi, kuris atsistatydino 2011-ųjų lapkritį, byloje.
George Clooney
George'as Clooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad politikas kaltinamas turėjęs lytinių santykių su nepilnamete prostitute ir piktnaudžiavęs savo statusu. G.Clooney pavardė figūruoja ant Milano teisme užregistruotų dokumentų. Kiek anksčiau pats aktorius gandus, jog gali tapti vienu iš liudininkų, pavadino „labai keistais“, kadangi vyras prisipažino su buvusiu Italijos premjeru susitikęs tik kartą, kai rinko lėšas badaujantiems ir skurstantiems Sudano regiono Darfuro gyventojams.

2012-ųjų sausį ir vasarį kino ekranus pasieks net dvi kino juostos su Holivudo širdžių ėdiku G.Clooney. Tai Venecijos kino festivalyje parodyta politinė drama „Purvini žaidimai“ (orig. „The Ides of March“, 2011), kurioje aktorius atliko pagrindinį vaidmenį ir režisavo, bei komiška drama „Paveldėtojai“ (orig. „The Descendants“, 2011), režisuota Alexanderio Payne.

Filmas „Paveldėtojai“ buvo nominuotas penkiems Auksiniams gaubliams, o Amerikos filmų instituto (AFI) buvo įvardintas kaip vienas iš dešimties geriausių metų filmų, tad tikėtina, jog filmas varžysis dėl Oskaro apdovanojimo. Daugelis kino kritikų taip pat palankiai vertina šį filmą ir įtraukia jį į geriausių metų filmų dešimtuką. Juosta nepraslydo ir pro amerikiečių žurnalo „Rolling Stone“ akis – leidinys geriausių metų filmų dešimtuke jai skyrė garbingą trečiąją vietą.

Aktorius G.Clooney, šiuo metu besivaržantis dėl kompanijos „Apple“ įkūrėjo Styvo Jobso, mirusio šį rudenį, vaidmens, teigė, jog džiaugiasi, kad filmas skinasi savo sėkmės kelią ir didžiuojasi prisidėjęs prie jo kūrimo.

„Paveldėtojai“ sukurti Kaui Hart Hemmingso romano motyvais. Filmas alsuoja havajietiška dvasia ir pasakoja pačiame šeimyninės krizės centre atsidūrusio turtingo žemvaldžio Meto (akt. G.Clooney) istoriją. Sutuoktinę ištinka koma ir dukterų priežiūra Metą veda iš proto. Netikėtai vyras sužino, jog jo žmona turi meilužį. Įnirtingai bandydamas rasti paslaptingąjį vyriškį Metas tikisi išgelbėti šeimos židinį, pagelbėti žmonai ir  atgaivinti atšalusius savo ir vaikų santykius.

Šis filmas pasakoja ne tik vienos šeimos istoriją. Jis nušviečia mūsų paveldimas savybes ir būdo bruožus, komiškai pasakoja apie bandymus tapti „geru tėvu“ ir dar juokingesnius bandymus „susidoroti“ su žmonos meilužiu.

Dramatiškai komiška šeimos istorija su Holivudo svajonių jaunikiu G.Clooney kinuose jau nuo vasario 24 dienos.

Filmo anonsas:

VIDEO: The Descendants Movie Trailer Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius