Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George’o Clooney mergina Elisabetta Canalis įvelta į provokuojamą skandalą

Holivudo svajonių jaunikio George‘o Clooney mergina italė Elisabetta Canalis, pasirodo, yra įsivėlusi į didelį sekso ir narkotikų skandalą, kurio sūkuryje – daugybė verslininkų, garsenybių ir brangiai mokamų prostitučių.
Italijos žiniasklaida ne vieną mėnesį kurstė gandus, kad G.Clooney pasipiršo ar pasipirš E.Canalis ir netrukus įvyks vestuvės.
Italijos žiniasklaida ne vieną mėnesį kurstė gandus, kad G.Clooney pasipiršo ar pasipirš E.Canalis ir netrukus įvyks vestuvės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Italų aktorė ir modelis E.Canalis, kaip teigiama, vartojo kokainą viename Milano naktinių klubų, kuris šiuo metu tiriamas dėl jame klestėjusio prostitucijos tinklo. Telegraph.co.uk praneša, kad naktinio pasilinksminimo vietoje turtingi vyrai būdami apsvaigę nuo narkotinių medžiagų mėgaudavosi merginų už pinigus draugija.

Teismo dokumentuose, kurie šią savaitę buvo paskelbti Milane, nurodoma, kad viena eskortą teikianti prancūzaitė davė parodymus. Ji tikino mačiusi daugybę jaunų modelių ir kylančių žvaigždžių, vartojančių kokainą klubuose. Tarp jų buvo ir 31 metų E.Canalis.

„Vartojau ir aš. Buvo daug kitų žmonių, mačiau ir Elisabettą Canalis“, – sakė 26-erių Karima Menad. Šios prancūzaitės liudijimas yra įtrauktas į bendrą tyrimo bylą. Šiuo metu vyksta Milano klubų „The Club“ ir „Hollywood“ tyrimas, pirmadienį radę nusikaltimų įrodymų teisėsaugos pareigūnai suėmė penkis žmones ir paskelbė apie abiejų klubų uždarymą.

Bylą tiriantis prokuroras Frankas di Maio žurnalistams sakė, esą aukšto lygio prostitutės klubuose turėjo skatinti klientus gerti brangius alkoholinius gėrimus, o joms už tai buvo atlyginama pinigais ir narkotikais. Geriausi ir daugiausia išleidžiantys klubo lankytojai gaudavo nemokamai kokaino, o tuomet išleisdavo dar daugiau už intymias prostitučių paslaugas. „Kalbame apie skirtingų tautybių merginas, kurios dirbo kaip klubo reklama. Jos vadinamos įvaizdžio merginomis“, – sakė prokuroras. Anot jo, šie klubai buvo laikomi VIP, nes tai buvo sąlyginė „laisvoji zona“, o savininkai buvo apsaugoti nuo įstatymų ir galėjo daryti ką panorėję, kol turėjo pakankamai pinigų.

Britų žurnalistų teigimu, E.Canalis mesti kaltinimai yra gana seni. Manoma, kad narkotikus ji vartojo 2008-aisiais – metus prieš romaną su 49-erių Holivudo žvaigžde G.Clooney. Beje, aktorius yra įsigijęs prabangią vilą ant Komo ežero kranto, Milano šiaurėje. Jis praleidžia didelę laiko dalį Italijoje. Pastaruoju metu italų žiniasklaida trimitavo, kad G.Clooney yra pasiryžęs vesti gražuolę italę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius