Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George'o Clooney žmonos kalba sulaukė ovacijų: Amal pirmąkart prakalbo apie jausmus vyrui

Ketvirtadienį Holivudo grietinėlė pagerbė aktorių ir režisierių George'ą Clooney (57 m.) per specialiai jo garbei surengtą pokylį, kurio metu įvertinti visos jo karjeros pasiekimai. Ir to renginio metu jo žmona, žmogaus teisių advokatė Amal Clooney (40 m.) pasakė jaudinančią kalbą, per kurią pirmą kartą viešai kalbėjo apie savo jausmus jam – ši kalba buvo palydėta audringomis ovacijomis.
George Clooney ir Amal Clooney
George Clooney ir Amal Clooney / „Scanpix“ nuotr.

Amerikos filmų instituto (AFI) viso gyvenimo pasiekimų apdovanojimas buvo įsteigtas 1973 metais, ir kasmet išrenkamas vienas asmuo, per savo gyvenimą ženkliai prisidėjęs prie Amerikos kultūros per kiną ir televiziją. Tarp šių išrinktųjų yra tokios garsenybės kaip Elizabeth Taylor, Jackas Nicholsonas, Stevenas Spielbergas, Clintas Eastwoodas, Robertas De Niro, Tomas Hanksas, Meryl Streep ir kt.

„Scanpix“/AP nuotr./Courteney Cox ir Jennifer Aniston per George'o Clooney pagerbimo ceremoniją
„Scanpix“/AP nuotr./Courteney Cox ir Jennifer Aniston per George'o Clooney pagerbimo ceremoniją

Šiemet ši garbė atiteko būtent George'ui Clooney, ir jo pagerbimo vakaras buvo išties iškilmingas – su raudonu kilimu, garsiais svečiais, pokyliu ir gražia šventės kaltininkui dedikuota ceremonija. Visas šis renginys buvo filmuojamas ir po dviejų savaičių bus parodytas per televiziją.

Tarp svečių, atvykusių pagerbti George'ą Clooney, buvo jo geri (ir garsūs) bičiuliai Jennifer Aniston, Cate Blachett, Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu, Donas Cheadle'as, Courteney Cox, Julianna Margulies, Jimmy Kimmelis, Billas Murray ir kt.

15min galerijoje – renginio akimirkos:

Amal kalba – jaudinanti iki ašarų

Į savo garbei skirtą šventę George'as Clooney atvyko lydimas žmonos Amal, o atėjus akimirkai, kai jam turėjo būti įteiktas svarbusis apdovanojimas, ji pasveikino savo vyrą šiltu bučiniu. Šis gestas buvo palydėtas audringomis ovacijomis ir plojimais, kurių netrūko ir tada, kai Amal ant scenos pasakė kalbą apie savo vyrą.

„Kažkodėl man lengviau kalbėti teismo salėje sulaikytųjų vardu, negu kalbėti viešai apie savo vyrą, ką šį vakarą darau pirmą kartą. Darau tai vedina didžiulio pasididžiavimo dėl visko, ko jis pasiekė, – savo kalbą pradėjo Amal. – Štai keli dalykai, kurių nežinote apie George'ą. Pirma, jis yra džentelmenas. Pateisinantis viską, ką šis žodis reiškia, ir kas šiomis dienomis atrodo taip reta, gal net senamadiška. Visi jį pažįstantys, net tie, kurių politinės pažiūros nesutampa ar su kuriais jis ginčijosi profesiniais reikalais, pasakys, kad jis tikrai nepamiršo savo Kentukio manierų.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amal Clooney

„Nors George'as kukliai vertina savo pasiekimus, kuriuos mes čia šiandien švenčiame, ir viską priskiria tiesiog sėkmei, aš manau, kad tai jo nepaprastas talentas ir charakteris atvedė jį iki čia, – savo vyru viešai didžiavosi Amal. – Ir dėl šių savybių jis yra nuostabus vyras ir tėvas.

Sutikau George'ą, kai man buvo 35-eri ir aš jau pamažu pratinausi prie minties, kad galbūt ir liksiu senmerge. O tada mudu susitikome, pradėjome slėptis mano bute Londone ir labai greitai pajutau, kad nesvarbu kas benutiktų, aš niekada nenorėčiau būti su niekuo kitu.“

„Negalėjau miegoti, kai mudu būdavome atskirai, ir man yra sakę, kad aš išspausdavau ypatingą šypseną skaitydama jo žinutes ar laiškus, kuriuos jis paslėpdavo mano rankinėje, – pridūrė ji. – Prabėgo penkeri metai, ir niekas nepasikeitė. Jis yra žmogus, kuriuo absoliučiai žaviuosi, ir žmogus, kurio šypsena kaskart mane ištirpdo. Mano meile, tai, ką aš radau su tavimi, yra didi meilė – tokia, kokią visada įsivaizdavau egzistuojant. Ir matyti tave su mūsų vaikais, Ella ir Alexanderiu, yra didžiausias mano gyvenimo džiaugsmas“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./George'as Clooney

„Tu pripildai mūsų namus juoku ir laime, ir taip buvo net prieš tai, kai mūsų vaikai suprato, jog tėtis yra Betmenas, kalbanti lapė ir dar draugauja su Mere Popins. Aš taip didžiuojuosi tavimi, mano meile. Sveikinu su šiuo svarbiu apdovanojimu, kurį gavai šį vakarą. Didžiuojuosi tavimi, bet tuo pačiu žinau, kad kai mūsų vaikai sužinos ne vien tik tai, ką tu esi nuveikęs, bet ir koks tu esi, jie irgi tavimi labai didžiuosis“, – sakė Amal.

Nė nereikia stebėtis, kad tokia kalba sulaukė didžiulių ovacijų, o žmonos klausydamas George'as net susigraudino.

Pirmas dvynių gimtadienis

Nors ši ceremonija buvo skirta pagerbti Clooney profesinius nuopelnus, vis tik asmeniškesnių klausimų jis vis tiek neišvengė, juo labiau, kad dieną prieš šventę jo dvyniai Ella ir Alexanderis atšventė pirmąjį gimtadienį. Tačiau į juos aktorius kaip visada atsakė su jam būdingu humoru.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus koncertavo George'o Clooney pagerbimo ceremonijoje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus koncertavo George'o Clooney pagerbimo ceremonijoje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cate Blanchett – viena iš renginio viešnių
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cate Blanchett – viena iš renginio viešnių

„Na, vaikai prisigėrė. Grįžau namo, ir jie jau sėdėjo su buteliu gėralo. Šiandien jiems jau geriau“, – paklaustas, kaip praėjo pirmasis gimtadienis, sakė jis. O į klausimą, kaip sekasi jo šeimai atsiradus vaikams, jis išdidžiai ir džiugiai atsakė: „Tai tikrai labai smagu, tai tobula“.

George'as Clooney taip pat sulaukė klausimų ir apie tai, kaip planuoja praleisti Tėvo dieną – JAV ji bus švenčiama birželio 17-ąją.

„Vaikai man jau kepa pyragą ir daro atvirukus, – juokavo jis. – Tai bus smagu, aš nekantrauju“. Na o jo žmona nenorėjo atskleisti jokių detalių apie planuojamą šventimą, mat „tai bus jam staigmena“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Cloony ir Amal Clooney
AFP/„Scanpix“ nuotr./George'as Cloony ir Amal Clooney

Nors George'o ir Amal vaikai akylai saugomi nuo aplinkinių akių (tėvai dar niekada viešai nerodė jų nuotraukų, o paparacus, kurie slapčiomis nufotografavo jų kūdikius, padavė į teismą), tačiau tie, kas juos matė, tikina, kad dvynukai yra tobulas abiejų tėvų miksas.

„Jie pernelyg gražūs, tiesiog nuostabūs, – „People“ sakė vienas šaltinis, artimas šeimai. – Vienas atrodo visiškai kaip mama, o kitas – absoliutus tėčio atspindys... Atrodo, tarytum jie būtų pasiėmę pačius geriausius Amal ir George'o bruožus ir juos sumaišę“.

„Scanpix“/AP nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney
„Scanpix“/AP nuotr./Amal Clooney ir George'as Clooney
„Scanpix“/AP nuotr./George'as Clooney ir jo tėvas Nickas Clooney
„Scanpix“/AP nuotr./George'as Clooney ir jo tėvas Nickas Clooney

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius