Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerardo Butlerio pilvas apaugo lašiniais

Vos prieš trejus metus kino žiūroves įspūdingais raumenimis žavėjęs aktorius Gerardas Butleris šiandien nebeturi kuo pasigirti. Vietoj raumenų dabar pilvas padengtas riebaliniu sluoksniu.
Gerardas Butleris
Gerardas Butleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40-metis aktorius, vaidinęs tokiuose filmuose kaip „300“, „P.S. Aš tave myliu“, nebegali pasigirti idealiai ištreniruotais pilvo raumenimis. Fotografai užfiksavo, kad aktorius yra gerokai priaugęs svorio. Tokį jį paparacai pagavo Barbadose, kur šiuo metu jis ilsisi po šaltų atostogų Aspeno kalnuose bei Naujųjų metų sutiktuvių Niujorke.

Nuotraukose matyti, kaip jūros bangose su gražuole palydove besimaudančio G.Butlerio pilvas sveriasi per rausvų glaudžių juosmenį. Išlipęs iš jūros G.Butleris šiek tiek susigėdo, kad buvo nufotografuotas ne pačios geriausios formos, todėl apsivilko marškinius.

Akivaizdu, kad aktorius per šventes pernelyg atsipalaidavo, tad naujo filmo, kuriame vaidins, kūrėjai paprašys susiimti ir atgauti gerą formą.

Kovo 19 d. kino ekranuose turi pasirodyti naujas filmas „The Bounty Hunter“, kuriame G.Butleris vaidina su Jennifer Aniston.

Nuotraukas, kuriose užfiksuotas sustorėjęs G.Butleris, rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius