Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjai suskaičiavo, kiek serialo „Draugai“ pabaigoje Džo buvo skolingas Čandleriui

Jeigu esate kultinio serialo „Draugai“ gerbėjas, greičiausiai bent kartą susimąstėte, kiek pinigų Džo per visus dešimt sezonų prasiskolino savo geriausiam draugui ir kambariokui Čandleriui. Vienas ištikimas šio serialo gerbėjas nepagailėjo laiko ir paskaičiavo, kiek „Draugų“ pabaigoje Džo buvo skolingas Čandleriui.
Serialo „Draugai“ herojai Džo ir Čandleris
Serialo „Draugai“ herojai Džo ir Čandleris / Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Draugai“

Aštunto sezono 22-oje serijoje užsimenama, kad Čandleris padenginėjo visas Džo pragyvenimo išlaidas – nuo buto nuomos iki vaidybos pamokų – trejus metus nuo tada, kai šis apsigyveno Niujorke.

Keli „Reddit“ vartotojai pasiraitojo rankas ir ėmėsi analizuoti Džo išlaidas. Visų pirma, buto, kuriame gyveno Džo ir Čandleris, nuoma turėjo atsieiti maždaug 3,5 tūkst. JAV dolerių per mėnesį. Padalinus šią sumą per pusę ir padauginus iš trejų metų, kaip buvo sakoma minėtoje serijoje, jau susidaro solidi 63 tūkst. JAV dolerių sumelė. Komunaliniai mokesčiai dar papildomai turėjo kainuoti maždaug tūkstantį dolerių.

AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston
AOP nuotr./Serialo „Draugai“ aktoriai: Mattas LeBlancas, Courteney Cox, Matthew Perry, Davidas Schwimmeris, Lisa Kudrow ir Jennifer Aniston

Gerbėjai paskaičiavo, kad per metus Džo maisto produktams turėjo išleisti apie 5,2 tūkst. JAV dolerių. Taip pat niekam ne paslaptis, kad jis labai dažnai vaikščiodavo į pasimatymus, kurių vienas turėjo kainuoti apytiksliai 75 dolerius, tad per metus susidaro 3,9 tūkst. dolerių. Taip pat visi matėme, kaip dažnai Džo su bičiuliais sėdėdavo kavinėje, tad per savaitę tikrai turėjo išleisti bent 15 dolerių kavai, kas per metus išeina 5,98 tūkst. JAV dolerių. Visa tai sudėjus, paskaičiuota, kad maistui ir gėrimamas per trejus metus Džo turėjo išleisti 45 240 JAV dolerių.

Ir čia Džo išlaidos nesibaigia. Per tą laiką jis turėjo pasidaryti dvi fotosesijas savo kaip aktoriaus albumui, kurių viena turėjo kainuoti apie 500 dolerių. Dar pridėti reikėtų telefono sąskaitas – maždaug 1 620 dolerių per trejus metus. Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad ketvirto sezono antroje serijoje dėl Džo kaltės apvagiamas jo ir Čandlerio butas, kuriame buvo nemažai vertingų daiktų už maždaug 5,5 tūkst. dolerių.

Akyli „Draugų“ gerbėjai pastebėjo, kad šešto sezono 18-oje serijoje Čandleris pamini, jog Džo jam skolingas 3 400 dolerių. Bet jeigu jis būtų pirminęs skolą apie anksčiau išvardytas Džo išlaidas nuomai ir maistui, ši suma būtų buvusi gerokai didesnė, tad daroma išvada, jog šiuos pinigus Džo pasiskolino kažkam kitam. 

Tad sudėjus visas šias išlaidas paaiškėja, kad per trejus metus Džo buvo praktiškai Čandlerio išlaikytinis ir jam prasiskolino maždaug 120 760 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius