Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjas britų atlikėjui Morrissey į galvą metė butelį (video)

Britų muzikantas Morrisey šeštadienio vakarą įsiutęs paliko sceną. Nenuostabu, kad atlikėjas buvo gerokai suirzęs: per pasirodymą Liverpulyje gerbėjas jam į akį pataikė buteliu.
Morrissey
Morrissey / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Butelis

Dailymail.co.uk žurnalistai tvirtina, kad 50-mečiam atlikėjui pastaruoju metu itin nesiseka pasirodant gyvai. Buvęs grupės „The Smiths“ lyderis Morrissey vos prieš tris savaites buvo išvežtas į ligoninę, kai susmuko ant scenos Anglijoje, Svindono mieste.

Savo koncertą Morrissey pradėjo sakydamas: „Šeštadienis, Liverpulis, lyja, Viskas nuostabu.“ Pasak įvykio liudininkų, per pasirodymą nebuvo matyti, kad dainininkas kentėtų nuo kvėpavimo sutrikimų, kaip kad spalio 24-ąją, kai jis suklupo ant scenos.

Per antrąjį kūrinį Morrisey priėjo arčiau scenos krašto pasisveikinti su gerbėjais ir paduoti jiems rankos, tačiau po akimirkos į jį skriejo, kaip teigiama, plastikinis alaus butelis.

Atsitiesęs po smūgio atlikėjas pasakė „Labanakt“ nusčiuvusiai publikai ir paliko sceną. Pranešama, kad į jo koncertą buvo susirinkę 8 tūkst. žmonių. Žiūrovai skandavo „Morrissey, Morrissey, Morrissey“, melsdami muzikantą grįžti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Po penkių minučių publikai buvo pasakyta, kad Morrissey buvo pataikyta į galvą ir jis koncerto netęs. Susirinkusieji žinią pasitiko nepasitenkinimo šūksniais.

Arenos, kurioje vyko koncertas, personalas žiniasklaidai teigė, kad policija buvo informuota apie įvykį.

Morrisey įsiutinęs gerbėjo išpuolis:

VIDEO: Morrissey Storms Off Stage In Rage After Bottle Is Thrown At Him

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius