Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Catherine kūdikio turėtų susilaukti ypatingą dieną

Nėščia Kembridžo hercogienė jaučiasi geriau, tačiau vis dar lieka ligoninėje, paskelbė karališkieji rūmai. Antradienį savo žmoną vėl aplankė princas Williamas. Britų spauda jau skelbia, kada karališkoji šeima turėtų susilaukti visos tautos laukiamos pirmosios atžalos. Medikų numatyta data – ypatinga, rašo spiegel.de.
Kembridžo hercogienė Catherine
Kembridžo hercogienė Catherine / „Scanpix“ nuotr.

Antradienį Catherine aplankęs Williamas išeidamas iš privačios Karaliaus Edwardo VII  ligoninės būriui iš viso pasaulio susirinkusių fotografų ir žurnalistų nepasakė nieko, tik šyptelėjo. Tačiau jo šypsena reiškė daug – rūmai pranešė, kad hercogienė pasijuto daug geriau. Catherine kenčia nuo itin sunkios formos rytinio pykinimo, teigiama, kad stiprus vėmimas gali sukelti dehidrataciją. 

Reuters/Scanpix nuotr./Italijoje jau sukurta nėščios Catherine ir Williamo figūrėle.
Reuters/Scanpix nuotr./Italijoje jau sukurta nėščios Catherine ir Williamo figūrėle.

Laikraštis „The Sun“ pradėjo ieškoti daugiau detalių apie kol kas mažai težinomą nėštumą. Laikraščio duomenimis, Catherine turėtų gimdyti liepos pradžioje. Medikai esą nustatė terminą – liepos 1-ąją. Tądien yra gimusi princo Williamo tragiškai žuvusi mama, princesė Diana.

Istorijų pasaulinėje žiniasklaidoje apie karališkąją porą nestinga. „Times“ trečiadienį pasidžiaugė vieno italų dailininko, kuris gamina figūrėles, kūriniu. Jis pavaizdavo raudonos spalvos uniformą vilkintį Williamą ir balta suknele pasipuošusią karališko pilvuko savininkę Catherine. Figūrėlės parduodamos vienoje Neapolio parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius