Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gisele Bundchen – daugiausia uždirbantis modelis pasaulyje

Brazilų modelis Gisele Bundchen, pasak žurnalo „Forbes“, yra daugiausia pasaulyje uždirbanti manekenė. Antrojo kūdikio besilaukianti gražuolė, nuo praėjusių metų gegužės mėnesio uždirbo 45 mln. JAV dolerių (123 mln. litų) ir išlaikė brangiausiai apmokamos manekenės pasaulyje titulą.
1 vieta – Giselle Bundchen – 45 mln. JAV dolerių
Gisele Bundchen / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gisele (31), kuri 2009 metais ištekėjo už amerikietiško futbolo žvaigždės Tomo Brandy, uždirba 35 mln. JAV dolerių daugiau, nei jos konkurentė Kate Moss ir Natalia Vodianova. Kate (38), tapusi „Longchamp“, „Mango“ ir „Rimmel“ kompanijų veidu, uždirbo 9,2 mln. JAV dolerių (25 mln. litų), o tuo tarpu Natalia už atstovavimą kompanijoms „Guerlain“ ir „Calvin Klein“ uždirbo 8,6 mln. JAV dolerių (23 mln. litų).

Pasak „Forbes“, Gisele daugiausia uždirbančiu modeliu pasaulyje yra nuo 2004 metų. 2011 metų liepos mėnesį žurnalas paskaičiavo, kad per 10 metų garsus modelis uždirbo daugiau nei 250 mln. JAV dolerių (686 mln. litų).

Gisele, buvęs „Victoria Secret“ modelis, taip pat yra Geros valios ambasadorė Jungtinių Tautų aplinkosaugos programoje. Ji skaičiuoja pajamas ne tik iš įvairių sutarčių ir atstovavimo organizacijoms, bet ir yra kompanijų „Pantene“, „Esprit“ ir „Versace“ veidas.

Ketvirtoje sąrašo vietoje atsidūrė modelis Adriana Lima, uždirbusi 7,3 mln. JAV dolerių (20 mln. litų). Sąraše taip pat puikuojasi modeliai Lara Stone, Miranda Kerr ir Candice Swanepoe.

Sąrašas – be Heidi Klum

Tuo tarpu vokiečių manekenė Heidi Klum, kuri per metus uždirbo 20 mln. JAV dolerių (55 mln. litų), žurnalo „Forbes“ buvo įvardyta kaip daugiau verslininkė ir žiniasklaidos asmenybė, nei modelis. Todėl daugiausia pasaulyje uždirbančių modelių sąraše jos ir nėra.

Turtingų modelių dešimtuką galite pamatyti fotogalerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius