-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gisele Bundchen: per prasta Brazilijos provincijai

Šią iš koto verčiančią 180 cm idealaus kūno proporcijas atitinkančią gražuolę anksčiau ne vienas „specialistas“ įvardydavo kaip gyvą hermafroditės pavyzdį modelių pasaulyje. Piktos kalbos nutilo tik dabar, kai gražuolė pastojo ir neseniai pagimdė sveiką kūdikį.
Gisele Bundchen
Gisele Bundchen / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gisele Bundchen

Vardas, pavardė: Gisele Caroline Bundchen.
Gimimo data, vieta: 1980 07 20 Horizontina, Pietų Rio Grandė. 29 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai – išeiviai iš Vokietijos; Gisele turi seserį dvynę Patricią ir dar keturias seseris; jos visos išbandė jėgas modelių pasaulyje.
Meilės nuotykiai: draugavo su modeliu Scottu Barnhillu (32), multimilijardieriumi Juanu–Pauliu Dinice’u, aktoriumi Joshu Hartnettu (31), o 2001–2005 m. – su aktoriumi Leonardo DiCaprio (35) ir buvo su juo susižadėjusi.
Šeiminė padėtis: 2009 m. vasario 26–ąją ištekėjo už amerikietiškojo futbolo žvaigždės Tomo Brady (32), su kuriuo šių metų gruodžio 9–ąją susilaukė sūnaus.
Pasiekimai: supermodelis ir aktorė; į Gineso rekordų knygą pateko kaip daugiausia uždirbanti manekenė; po 1994 m. laimėto „Elite Model Look“ konkurso, prasidėjo stulbinanti Gisele modelio karjera; 1997 m. fotografavosi „Pirelli“ kalendoriui; 60 žurnalų fotosesijų, 150 mados šou, 10 reklamos kampanijų; 1999 m. laimėjo „Model of The Year“ rinkimus; Bundchen vadinama ryškiausia mados pasaulio žvaigžde.

Gisele Bundchen su vyru Tomu Brady Scanpix nuotr.
Gisele Bundchen su vyru Tomu Brady Scanpix nuotr.


Ūgis – 180 cm.
Svoris – 57 kg.
Pėdos dydis – 37.
Kūno matmenys – 89–59–90.
Plaukai – šviesiai rudi.
Akių spalva – žydros.


Į modelių pasaulį – dėl pinigų

Mokykloje į Gisele retai kas atkreipdavo dėmesį: „Buvau pati aukščiausia ir pati liesiausia mergaitė klasėje, todėl aplinkiniai iš manęs nuolat šaipydavosi.“ Keturiolikmetė paauglė su draugais atvažiavo į San Paulą papramogauti. Ši kelionė iš esmės pakeitė merginos gyvenimą. Viename iš greitojo maisto „McDonald’s“ restoranų su draugais kertančią didžiulį mėsainį Gisele pastebėjo netoliese atsitiktinai buvęs modelių agentūros „Elite Modeling“ savininkas. Jis pasiūlė paauglei išbandyti jėgas modelių pasaulyje. Mergina iš pradžių nesutiko: pirma – tam prieštaravo Bundchen tėvas, antra – ji visą laisvalaikį skyrė tinkliniui, mat ketino tapti profesionale sportininke. Tik vėliau, pasvėrusi visus „už“ ir „prieš“, Gisele vis dėlto priėmė viliojantį pasiūlymą. Gražuolė neslepia, kad ji susigundė galimybe uždirbti daug pinigų. Ir neapsiriko! Šiandien Bundchen yra daugiausia uždirbanti manekenė. 2009 m. vaikelio besilaukiančios moters uždarbis siekė apie 25 mln. JAV dolerių (apie 59 mln. litų).

Tikrasis kūno grožis?

„Visiškai neriboju savo raciono. Aš valgau ir keptą mėsą, ir saldumynus, ir miltinius patiekalus. Netgi „McDonald’s“ maistą galiu valgyti. Mėsainiai – mano silpnybė. Mėgstu juos gaminti“, – prisipažįsta niekuomet dėl svorio neturėjusi problemų manekenė. Dėl ypatingos kūno sandaros Brazilijos gražuolė buvo vadinama hermafrodite, niekuomet negalėsiančia susilaukti vaikų.
Daug sykių abejota, ar idealios Gisele kūno formos yra natūralios. Manekenė ne kartą tvirtino, kad jos kūne nėra jokių silikoninių implantų. Pikti liežuviai plaka, jog tobulas Bundchen kūnas – plastinės chirurgijos specialistų kūrinys. Skeptikai taip galvoja dėl to, kad Gisele niekuomet nesutinka visiškai apnuoginti krūtinės. „Niekuomet nedėviu perregimo audinio drabužių. Jei dizaineriai prašo tokius užsivilkti, visuomet atsisakau. Nors man ir siūlytų pasakiškus pinigus, aš niekada to nepadaryčiau. Jaučiuosi nejaukiai, kai žmonės mato mano spenelius.“ Taigi lieka tik spėlioti, kas šios gražuolės kūne natūralu, o kas dirbtina.
Beje, ne visi sutinka, kad Gisele – iš koto verčianti gražuolė. Kai Bundchen su tuomečiu vaikinu Leonardo DiCaprio viešėjo gimtojoje Brazilijoje, kažkas iš vietos gyventojų garsiai pareiškė: „Mūsų kaime tokios „gražuolės“ niekas net į žmonas neimtų.“ Brazilijos provincijos tvirto sudėjimo vyrukai nebuvo gailestingi ir merginos pripažintam Holivudo draugui: „Jis išblyškęs kaip ligonis.“

Gisele Bundchen su Leonardo DiCaprio AOP nuotr.
Gisele Bundchen su Leonardo DiCaprio AOP nuotr.

Iš meilės nusiskuto plikai

Šios turtingos gražuolės gyvenime niekuomet netrūko stipriosios lyties atstovų. Daug turtingų ir žinomų vyrų bandė užkariauti Gisele širdį. Žinomiausias iš jos mylimųjų – Holivudo žvaigždė Leonardo DiCaprio. Pasakojama, kad kai aktorius pirmąkart išvydo gražuolę, negalėjo nuo jos atplėšti akių. Mergina nuo garsaus DiCaprio neslėpė, kad išpurtęs aktorius jos kaip vyras nedomina. Kai Leonardo numetė svorio ir kaip reikiant pasportavo, jam pagaliau pavyko atkreipti Gisele dėmesį. Įsimylėjėliai pykosi ir taikėsi, susižadėjo ir rengėsi tuoktis. DiCaprio netgi supažindino Bundchen su motina. Kai eilinį kartą poros santykiai pašlijo, apimta depresijos manekenė nusiskuto savo gražiuosius plaukus. „Iš karto pasigailėjau taip pasielgusi. Aš išskridau į Braziliją ir pas gimines slėpiausi tol, kol plaukai ataugo. Daugiau niekada nesielgsiu taip spontaniškai. Manau, kad sėkmingai karjeros laiptais kopiau būtent dėl savo gražios krūtinės ir nuostabių plaukų.“ Pora išsiskyrė po beveik penkerių draugystės metų. Tikrosios skyrybų priežasties neatskleidė nė vienas iš sužadėtinių. Vieni sakė, kad Leonardo nutraukė santykius sužinojęs, jog jo mergina yra hermafroditė ir niekada negalės pastoti, kiti – kad Gisele labai troško tapti ponia DiCaprio, tačiau ji paliko aktorių, nes Leonardo vis dėlto nesiryžo žengti lemtingo žingsnio. Buvę sužadėtiniai netrukus susirado antrąsias puses: Holivudo pažiba užmezgė santykius su kita manekene Bar Refaeli (24) (ją daug kas vadina Bundchen konkurente – aut. past.), o Gisele pradėjo draugauti su amerikietiškojo futbolo žvaigžde Tomu Brady. Kalbama, kad Gisele patyrė didžiulį stresą sužinojusi, jog buvęs sužadėtinis, praėjus keliems mėnesiams po jų skyrybų, pasipiršo kitai merginai, o Leonardo, net ir turėdamas kitą merginą, labai ilgėjosi Gisele, nuolat jai skambindavo. Ypatingi sentimentai buvusiai sužadėtinei Holivudo žvaigždę užplūsdavo padauginus alkoholio.

Gisele Bundchen su Tomo Brady sūnumi AOP nuotr.
Gisele Bundchen su Tomo Brady sūnumi AOP nuotr.

Laiminga šeimyninio gyvenimo pradžia?

Vos pradėjusi draugauti su futbolo žvaigžde Tom Brady, manekenė netrukus sužinojo, kad buvusi mylimojo bičiulė, kurią jis paliko dėl Gisele, laukiasi kūdikio. Garsiąją brazilę ištiko šokas išgirdus šią naujieną. „Santykių pradžią gaubia romantika, įsivaizduoji, kad viskas tobula, o paskui netikėtai nubundi“, – sakė manekenė. Tik išsiskyręs su modeliu Bridget Moynahan, Brady sužinojo, kad buvusi draugė laukiasi. Gisele užmezgė puikius santykius su mylimojo sūnumi. Ši moteris niekuomet neslėpė dievinanti vaikus ir noro tapti mama. „Manau, aš pamišusi dėl vaikų. Laimei, sutikau tinkamą žmogų, partnerį ir kompanioną. Kad mes susituoksime, aš jau žinojau iki mūsų vestuvių dar likus pusantrų metų“, – kalbėjo laiminga nuotaka. Netrukus paaiškėjo, jog anksčiau vadinama hermafrodite Gisele laukiasi. Vėl pasklido kalbų, kad Brady ne itin apsidžiaugė išgirdęs šią naujieną. „Tomas nebuvo pasiruošęs žiniai apie kūdikį. Tačiau kas galėtų atsispirti tokio grožio moters norams? “ – sakė poros artimieji. Neseniai Bundchen pagimdė berniuką. Gimdyme dalyvavo manekenės motina ir jos sesuo dvynė Patricia. Kuždamasi, kad berniuko krikštamotė bus Leonardo DiCaprio mama Irmalin. „Taip, jos puikiai sutaria. Gisele nori, kad jos mažylis turėtų pačią geriausią krikštamotę, kuri jam skirtų nemažai laiko! Tinkamesnės kandidatės už Irmalin nė negali būti!“– teigia artimas laimingos mamytės bičiulis.

Įdomūs faktai:

• Supermodelio draugai dažnai ją pravardžiuoja Kūnas. Visi puikiai supranta, kodėl jai prilipo ši pravardė.
• Vidinėje riešo pusėje tatuiruotę Gisele pasidarė pirmąją Niujorke praleistą naktį, nes tamsiame danguje ji nerado žvaigždės, į kurią žiūrėdama galėtų pasimelsti.
• Jos turtas – daugiau nei 170 mln. JAV dolerių.
• Atlikus apklausą, paaiškėjo, kad dauguma JAV moterų iš visų įžymybių labiausiai žavisi Gisele Bundchen šukuosena.
• Supermodelis aršiai kovoja su puritonišku požiūriu į seksą, kontracepciją ir abortus.
• Šių metų pavasarį žurnalai „Harper’s Bazaar“ ir „Vanity Fair“, viršelius nusprendę papuošti pusnuogės Bundchen nuotraukomis, liko nusivylę, mat šie žurnalų numeriai visiškai nepatraukė skaitytojų dėmesio.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius