Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė Irina Shayk: ji moka būti itin karšta

Gražuolė manekenė ir futbolininko Cristiano Ronaldo mylimoji Irina Shayk (26) išties žino, kaip atrodyti pribloškiančiai. Ypač puikiai tai rusaitei sekasi vilkint tik bikiniu ar gundančiais apatiniais.
Irina Shayk
Irina Shayk / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Irina Shayk

Internete išplito naujausios reklaminės I.Shayk nuotraukos, kuriose ji pozuoja vilkėdama „Lascana“ maudymosi kostiumėlius ir apatinį trikotažą. Kerinti žvilgsniu, viliojanti kiekvieno kūno vingiu, neabejojama, moteris pritrauks ne vieną pirkėją. Akivaizdu, kad pamatęs gražuolės nuotraukas ne vienas vyras pajus bent kruopelytę pavydo laimingajam C.Ronaldo.

Irinos Shayk nuotraukų, kuriose ji vilki „Lascana“ apatinius ir bikinius, pamatyti galite paspaudę čia.

Beje, nors I.Shayk puikiai moka parduoti savo kūną ir dalyvauja daugybėje fotosesijų, ji yra aiškiai nubrėžusi liniją, kurios toliau neis. Jauna moteris tikino negalinti apsinuoginti prieš objektyvą. „Niekada nesifotografuočiau „Playboy“. Taip, aš esu apatinių drabužių modelis, tačiau turiu savo lygį ir savo principus. Man yra siūlę daug pinigų, kad nusirengčiau žurnalui, bet pasakiau kartą ir visiems laikams – jokiu būdu“, – anksčiau yra sakiusi rusaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius