Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolė Rosie Huntington-Whiteley prisipažino, kad mados industrijos vadovai liepė jai numesti svorio

Rosie Huntington-Whiteley, oficialiai vyrams skirto žurnalo „Maxim“ tituluota „Karščiausia moterimi Žemėje“, prasitarė, kad karjeros pradžioje turėjo nemenkai pakovoti pati su savimi.
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley / „Scanpix“ nuotr.

24-erių gražuolė prasitarė, kad ją, dar jauną modelį, mados industrijos vadovai buvo įtikinę, kad ji per stora. R.Huntington-Whiteley buvo pasakyta, neva ji turi „vaikiškų riebaliukų“, kuriuos privalo numesti. Atvirame interviu žurnalui „Elle“ „Victoria's Secret“ manekenė papasakojo, kaip įgijo pasitikėjimo savimi mados pasaulyje.

„Pradėjusi dirbti tikrai buvau apkūnesnė. Tiesą sakant, buvau putloka, turėjau vaikišką veidą ir vaikiškų riebaliukų. Kita vertus, bet juk ir buvau vaikas! Man buvo pasakyta, kad turiu būti geresnės formos, kad dirbčiau manekene. Tačiau esu gana užsispyrusi, tad nieko neklausiau“, – sakė ji. Britė R.Huntington-Whiteley  buvo atrasta talentų ieškotojų, kai jai buvo 16-a.

„Nepamenu, kad būčiau kovojusi su savo kūnu, bet puikiai žinau, kad buvau paprašyta mesti svorį. Tai mane įskaudino, juolab, kad tie vaikiški riebaliukai dingo savaime man paaugus“, – pasakojo ji. Mergina pridūrė mėgstanti sportuoti, tačiau ne dėl figūros, bet dėl geros savijautos. Beje, jau netrukus kino mėgėjai R.Huntington-Whiteley pamatys naujausiame filme apie „Transformerius“, kur ji pakeitė ankstesnę filmų gražuolę Megan Fox.

Kino juostos „Transformeriai: tamsioji Mėnulio pusė 3D“ premjera Lietuvoje numatyta birželio 29-ąją.

Šiuo metu R.Huntington-Whiteley  susitikinėja su veiksmo filmų žvaigžde 43-ejų Jasonu Stathamu. Pora yra kartu nuo 2010-ųjų balandžio.

VIDEO: Transformers 3 Movie Clip "The Duchess" Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius