Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražuolės, turinčios, atrodytų, viską. Kodėl jos žudosi?

Kovo 26 d. brazilų aktorė, modelis ir rašytoja Cibele Dorsa nusižudė, iššokusi iš savo buto septintame aukšte, viename prestižinių Morumbio rajonų San Paule. Ji tapo dar viena garsia moterimi, nusprendusia pasitraukti iš gyvenimo ir uždavusią klausimą, kodėl žudosi moterys, turinčios, regis, viską, rašo „The Guardian“.
Cibele
Cibele. / tvqc.com nuotr.

Užsiminė, kad jos išgyvenimai artėja į pabaigą

Nepaisant to, kad jauna moteris paliko priešmirtinį laišką, adresuotą jos vaikams – 10 metų Vivienne ir 14 metų sūnui Fernando, policija apžiūrėjo įvykio vietą. Netrukus paaiškėjo, kad Cibele, likus kelioms dienoms iki tragedijos, pranešė apie savo ketinimus „Twitter“ ir „Facebook“ socialiniuose tinkalapiuose. Čia moteris užsiminė, kad „jos išgyvenimai artėja į pabaigą“ ir prašė „nesitikėti, kad ji dalyvaus kuriuose nors viešuose renginiuose“, o taip pat  patalpino „Twitter“ keistą vieno sakinio tekstą: „Nelaimei, aš negaliu išgyventi tavo mirties, bet aš kovojau tiek, kiek galėjau.“ 

2008 metais Cibele, papuošusi žurnalo „Playboy“ viršelį (apgamas virš viršutinės Cibele lūpos  kiek primena žinomą supermodelį Cindy Crawford) ir buvo ypač populiari įžymybė Brazilijoje. Tačiau jos asmeniniame gyvenime viena tragedija sekė kitą.

Vyras užmezgė romaną su viena turtingiausių planetos paveldėtojų

Daugiau nei prieš 15 metų Cibele įsimylėjo jojimo trenerį Alvaro de Mirandą Neto, kurį vadino tiesiog Doda,  ir už jo ištekėjo. Netrukus pora susilaukė dukters Vivienne. 1999 metais Doda ir Cibele persikėlė gyventi į Antverpeną, kur gražuolis Alvaro ėmė mokyti jojimo meno turtingas „sportininkes“.

Tarp jų buvo ir viena iš turtingiausių planetos paveldėtojų Athina Roussel, milijardieriaus Aristotle‘io Onassio anūkė. Greitai žinisklaida pranešė apie Athinos ir Dodos meilės romaną. Cibele sužinojo tai paskutinė. Ji grįžo į gimtąją Braziliją, palikusi buvusiam sutoktiniui ir jo jaunai žmonai savo vaikus. (Athina iki šiol auklėja Fernando ir Vivienne, stengdamasi atstoti jiems motiną).

Nepakėlė savo didžiausios gyvenimo meilės mirties

 2008 metais liepos mėnesį Cibele Dorsa pateko į siaubingą autokatastrofą. Prie vairo sėdėjęs jos mylimasis žuvo vietoje, o ji kelis mėnesius buvo prikaustyta prie lovos. Pasveikusi Cibele mėgino grįžti prie savo profesionalios veiklos.

Praėjusių metų pradžioje ji sutiko  didžiausią savo gyvenimo meilę –  vieno iš Brazilijos televizijos kanalų vedėją Gilberto Scarpą.  Balandžio pabaigoje Cibele ir Gilberto ketino susituokti, tačiau šių metų sausio 30 dieną jaunas vyras neaiškiomis aplinkybėmis iškrito iš savo buto daugiaaukščiame name lango ir žuvo. Praėjus dviem mėnesiams Cibele taip pat nusižudė.

Netikėtai nusprendė susitaikyti su savo sūnaus tėvu

Prancūzų supermodelis Noemie Lenoir, kompanijos „Marks & Spencer“ veidas, o taip pat ir kompanijų „Victoria's Secret“ ir „Tiffany“ žvaigždė, bandžiusi nusižudyti praėjusių metų gegužės mėnesį,  po kiek laiko savo interviu britų laikraščiui „The Guardian“ papasakojo: „Daugelis

tvqc.com nuotr./Noemie Lenoir
tvqc.com nuotr./Noemie Lenoir

galvoja, kad aš nemyliu savo sūnaus, jei nusprendžiau baigti gyvenimą savižudybe.  Tai – netiesa. Aš labai jį myliu. Tiesiog tuo sunkiu periodu man atrodė, kad aš nuodiju ne tik savo, bet ir jo gyvenimą.“

2010 metų gegužės viduryje Noemie netikėtai nusprendė susitaikyti su savo sūnaus tėvu, buvusiu komandos „Chelsea“ žaidėju Clodu Mackela. Jiedu susitiko Clodo namuose, netoli Paryžiaus. Panašu, kad susitikimas įvyko ne taip, kaip moteris tikėjosi. Tada būdama gilioje depresijoje 30 metų moteris išgėrė didžiulę dozę migdomųjų, užgerdama juos alkoholiu.

Vaikšto į bažnyčią ir klausosi dvasininko pamokslų

Po to Lenoir išėjo į namo kiemą, bijodama, kad Clodas pamatęs ją tučtuojau iškvies medikus. Atsidūrusi miške ji prarado sąmonę, kur moterį ir aptiko vienas iš priemiesčio gyventojų, išėjęs pavedžioti šunį. Savaitę medikai grūmėsi dėl moters gyvybės. Atsigavusi Noemie pamatė savo motiną, verkiančią prie jos lovos. 

Lenoir pasisekė, nes liko gyva. Dabar ji gyvena kartu su savo motina ir sūnumi ir neskuba lipti ant podiumo. Noemie tvirtina, kad kol kas mėgaujasi kaloringu maistu, o kiekvieną sekmadienį vaikšto   į bažnyčią, kur klausosi dvasininko pamokslų. Tačiau neslepia, kad jau kuris laikas susitikinėja su nauju draugu. „Jis – gydytojas ir jam visai nerūpi pinigai. O man tai nėra lengva, nes man patinka pinigai“, – šypsodamasi pareiškė Noemie.

Tvirtino, kad buvo užpulta

„Dainininkė, televizijos vedėja, dizainerė, pirmojo prancūzijos realybės šou finalininkė Loana Petrucciani bandė nusižudyti“, – toks pranešimas pasirodė prancūzjų žinisklaidoje du kartus:  2010 metų gegužės ir liepos mėnesį. Nors, anot „Voici“ leidinio, tokių mėginimų galėjo būti net keturi.

Tiesa, pati 32 metų Loana kategoriškai neigia informaciją, kad mėgino savo noru palikti šį pasaulį. Tačiau po to, kai 2009 metais vasario mėnesį ji kelis kartus keitė savo parodymus, pasakodama, kad buvo užpulta, ja mažai kas betiki. „Tiesa ta, kad Loaną nuolat galima pamatyti keistų žmonių ir narkomanų draugijoje“, – pareiškė minėtam leidiniui buvęs Loanos realybės šou partneris Stivie‘as.

Užsidirbdavo pragyvenimui šokdama „go-go“

Realybės šou „Lоft Story“ buvo transliuojamas televizijos kanalu „М6“  dar 2001 metais. Tuo metu Loana užsidirbdavo pragyvenimui  šokdama „go-go“ Nicos striptizo klubuose. Mergina šoko Mindi pseudonimu, ir dažnai keliavo iš vieno naktinio klubo į kitą, pagriebusi tam darbui būtinus daiktus:

tvqc.com nuotr./Loana Petrucciani
tvqc.com nuotr./Loana Petrucciani

odinius ilgaaulius batus, blizgančias kelnaites ir masažinius aliejus.

Viskas pasikeitė po jos dalyvavimo „Lоft Story“. Sekso žaidimai, į kuriuos įsijautė Loana su savo partneriu realybės šou, paliko nenusakomą įspūdį milijonams žiūrovų, todėl Petrucciani atiteko pagrindinis prizas: namas, kurio kaina 460 tūkst. eurų. Tapusi žvaigžde, Loana pamėgino padaryti karjerą modelio versle, parašė autobiografinę knygą, išleido albumą ir dalyvavo naujame realybės šou.

Teisinosi, kad jaučiasi vieniša ir ją supa tik gyvūnai

Tačiau 2009 metais vasario 4 dieną Loana buvo atvežta į vietos ligoninę. Draugė aptiko ją vonios kambaryje be sąmonės. Loanai buvo sulaužyta nosis, o veidas nusėtas nubrozdinimais ir mėlynėmis. Kitą dieną Petrucciani pasakė, kad ją  užpuolė du nepažįstami vyrai. Tačiau jau  vasario 10 dieną ji pareiškė, kad neprisimena įvykio aplinkybių.

Moters advokatas patvirtino, kad jos organizme neaptikta narkotikų ir ji nebuvo išprievartauta.  Bet 2010 metų kovo mėnesį Loana vėl mėgino nusižudyti, išgėrusi dvi pakuotes migdomųjų. Kai bandymas ir vėl nepavyko, moteris teisinosi, kad dėl visko kalta dieta, nemiga ir nuovargis. Tų pačių metų liepos mėnesį Loana vėl bandė nusižudyti. Tą kartą ją išgelbėjo motina.  Loana tada pasiteisino: „Jaučiuosi labai vieniša. Mane supa tik du jorkšyro terjerai, dvi šinšilos ir katinas.“

Lemtingam žingsniui pastūmėjo išsiskyrimas su širdies draugu

Žinoma indų aktorė ir supermodelis, 37 metų Viveca Babagi nusižudė savo namuose Mumbajuje. Apie įvykį pranešė žvaigždės kaimynai. Policija aptiko jaunos moters kūną kabantį ant virvės,

tvqc.com nuotr./Viveca Babagi
tvqc.com nuotr./Viveca Babagi

pritvirtintą prie lubų ventiliatoriaus.

Viveca Babagi dalyvavo „Mis pasaulis“ konkurse. 1990 metais ji pasiekė populiarumo viršūnę.  Vietos žiniasklaida pranešė, kad pastūmėti ją į savižudybę galėjo išsiskyrimas su širdies draugu.

Viveca Babagi taip pat nusifilmavo ne viename Bolivude sukurtame filme. Taip pat ji buvo ir prezervatyvų reklamos „Kamasutra“ bei „Live In Jeans“ veidu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius