Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Greitų ir įsiutusių 9“ režisierius giria naujausią dalį: mano, kad tai geriausias franšizės filmas

Pasak atlikėjo ir aktoriaus Ludacris, veiksmo ir nuotykių filmo „Greiti ir įsiutę 9“ (angl. „F9“) režisierius Justinas Lin mano, kad tai geriausias filmas „Greitų ir įsiutusių“ (angl. „Fast & Furious“) franšizėje. Vis dėlto teks sulaukti premjeros, nes net pats Ludacris galutinės šio filmo versijos dar nematė ir negali to patvirtinti.
Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka
Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka / „Universal Pictures International“ nuotr.

„Greitų ir įsiutusių“ filmai per pastarąjį dešimtmetį tapo viena didžiausių kino franšizių pasaulyje. Viskas prasidėjo nuo paprasto gatvės lenktynių filmo dar 2001 m., tačiau populiarumas ir ypatingi triukai laikui bėgant vis didėjo. Filmų serija, kuriai vadovavo Justinas Lin, išsivystė ir surado didžiulę gerbėjų bazę įvairiuose pasaulio kampeliuose. Režisierius darbavosi keturiose dalyse iš eilės, pradedant nuo „Greiti ir įsiutę 3: Tokijo lenktynės“ iki „Greiti ir įsiutę 6“. Praleidęs paskutinius du filmus, dabar režisierius vėl sugrįžta į greičiausią kino franšizę.

Kalbant apie bet kokią didžiulę ir populiarią franšizę, kaip „Greiti ir įsiutę“, visada diskutuojama, kuris serijos filmas yra geriausias. Nors tarp kino kritikų yra įvairių nuomonių, tačiau išskiriami yra trys filmai, kurie ir tarp fanų yra minimi kaip geriausi.

„Universal Pictures International“ nuotr. /Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka
„Universal Pictures International“ nuotr. /Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka

Režisierius J.Lin yra atsakingas už du iš jų, filmus „Greiti ir įsiutę 3: Tokijo lenktynės“ bei „Greiti ir įsiutę 5“. Kolegos režisieriaus James Wan „Greiti ir įsiutę 7“ taip pat plačiai laikomas vienu geriausių franšizės filmų, ypač dėl to, kaip jis pagerbė Brajaną O'Konerį vaidinusio velionio aktoriaus Paulo Walkerio atminimą. Bet atrodo, kad į režisieriaus kėdę sugrįžęs J.Lin tvirtai mano, jog vasarą pasirodysiantis devintasis serijos filmas taps pačiu geriausiu dvidešimtmetį skaičiuojančios franšizės filmu.

Filmo anonsas:

VIDEO: GREITI IR ĮSIUTĘ 9 | Kinuose nuo birželio 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2021

Neseniai Ludacris, franšizėje vaidinantis automobilių lenktynininką ir profesionalų vagį Tejų Parkerį, atskleidė, kad Justinas Lin jam ne kartą sakė manantis, kad „Greiti ir įsiutę 9“ taps geriausiu franšizės filmu. Režisierius nėra žinomas dėl pernelyg hiperbolinių pareiškimų, tokių kaip šis, todėl ir atkreipė aktoriaus bei žurnalistų dėmesį.

„Justinas paprastai tokių dalykų nesako. Kartais žmonėms tiesiog patinka sakyti klišinius dalykus. Atlikėjai sako: „Taip, tai mano geriausias albumas“, nes jie bando tą albumą reklamuoti ir parduoti. Bet Justin net du kartus žiūrėdamas man į akis, o ne žurnalistams, pasakė: „Greiti ir įsiutę 9“ bus geriausias visoje franšizėje“, – teigia Ludacris.

„Universal Pictures International“ nuotr. /Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka
„Universal Pictures International“ nuotr. /Filmo „Greiti ir įsiutę 9“ akimirka

Kadangi šios citatos tiesiogiai Justin Lin žurnalistams nėra patvirtinęs, aktorius negalėjo išsamiau paaiškinti, kodėl taip yra. Ludacris taip pat nėra matęs galutinės filmo „Greiti ir įsiutę 9“ versijos, todėl negali pasakyti, ar jis sutinka su J.Lin nuomone, ar ne. Kol kas aktorius, kaip ir dauguma franšizės gerbėjų, mano, kad „Greiti ir įsiutę 5“ buvo geriausias „Greitų ir įsiutusių“ filmas.

Geriausio „Greiti ir įsiutę“ filmo rinkimai visada liks nuomonės reikalas, todėl galima sakyti, kad nėra teisingo atsakymo. Tačiau tikimybė, kad Justinas Lin pristatys vieną geriausių franšizės filmų, neturėtų būti netikėta. Ankstesni režisieriaus filmai puikiai subalansavo personažus ir veiksmą, suteikdami kiekvienam galimybę sužibėti.

Nuotykių filmas „Greiti ir įsiutę 9“ ketina atskleisti daugiau faktų iš Dominiko „Domo“ Toreto (akt. Vinas Dieselis) praeities, pristatyti jo atstumtąjį brolį Džeikobą (akt. Johnas Cena) ir sugrąžinti Haną (akt. Sung Kang) – atsiveria daugybė puikios istorijos galimybių. Tuo tarpu filmo anonsai, kuriose automobiliai lekia į kosmosą, o visureigius traiško milžiniški magnetai, taipogi žada suteikti unikalių specialiųjų efektų ir veiksmo rinkinį.

Diskusijos apie tai, ar „Greiti ir įsiutę 9“ yra geriausias „Greiti ir įsiutę“ filmas tikrai prasidės, kai filmas pasirodys kino teatruose nuo birželio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius