Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio auka: dirbtinius plaukus mėgstanti Naomi Campbell vėl prapliko

Garsioji manekenė Naomi Campbell turi rimtą problemą, kuri būtų lyg košmaras kiekvienai moteriai. Paparacų darytose nuotraukose iš Naomi atostogų matyti, kad modelis plinka. Visa dalis virš kaktos, kur turėtų augti plaukai, yra plika.
Naomi Campbell
Naomi Campbell / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Naomi Campbell
Bulls nuotr./Naomi Campbell
Naomi Campbell ir anksčiau turėjo problemų su plaukais

Čia galite pamatyti praplikusios Naomi nuotraukas.

„Tai baisu, ką ji pasidarė? Tai atrodo labai blogai! – baisėjosi plaukų stilistė Kazumi Morton iš beverli Hillso. – Aš jau daugelį metu priauginu plaukus, bet niekada neturėjau tokių problemų.“

RadarOnline.com dar prieš dvejus metus parašė apie Naomi maniją dirbtinėms sruogoms, kurios ir sukėlė štai tokį nemalonų šalutinį poveikį – plikimą.

„Manau, kad ir kas dėjo dirbtines sruogas, jas pridėjo per arti. Šalia plauku augimo linijos ir kaklo plaukai yra labai jautrūs ir pažeidžiami, todėl reikia vengti dirbtinių sruogų priauginimo šioje zonoje, – RadarOnline.com aiškino plaukų stilistė. – Jei ji būtų viską dariusi teisingai ir ne taip dažnai, dabar neturėtų tokių problemų. Plaukams po procedūros reikia poilsio mažiausiai tris mėnesius, o Naomi, panašu, to nesilaikė.“

Stilistė Jennifer J. Iš kito Beverli Hilso grožio salono paaiškino, kad jei Naomi dabar atsisakytų dirbtinių plaukų, o savo natūralius nusiskustų plikai, jie gali ir ataugti.

Jau anksčiau Naomi buvo pastebėta turinti panašių plaukų problemų, tačiau tą kartą jos nebuvo tokios ryškios, kaip dabar. Tada buvo teigta, kad prie to prisidėjo ir nuolatinis plaukų tiesinimas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius