Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „Boyzone“ dainininkas Gately mirė užspringęs miegodamas

Populiarios airių popmuzikos grupės „Boyzone“ žvaigždė Stephenas Gately mirė šeštadienį, kai miegodamas užspringo per vėmimo priepuolį, praneša britų žiniasklaida.
Stephenas Gately išreiškė savo susirūpinimą dėl nykstančių gyvūnų rūšių.
Stephenas Gately / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Boyzone“

Britų bulvarinis laikraštis „The Sun“ nurodė, kad dainininko gyvenimo draugas Andy Cowlesas rado 33 metų S.Gately gulintį nepatogia poza ant sofos jųdviejų viloje Ispanijoje, Maljorkos saloje, kur partneriai atostogavo.

A.Cowlesas visą pusvalandį bergždžiai mėgino gaivinti draugą.

Vienas šaltinis laikraščiui pasakojo: „Andy mėgino jį gaivinti kvėpavimu iš burnos į burną. Visi mėginimai buvo nesėkmingi, todėl jis netgi pliaukštelėjo jam per veidą. Tačiau gydytojai patvirtino, kad Stepheno plaučiai buvo prisipildę skysčio. Andy nieko nebūtų galėjęs padaryti. Jis prigėrė ir užduso.“

Pasak „The Sun“, pora, kuri 2006 metais Londone sudarė civilinę santuoką, penktadienio vakarą linksminosi viename vietos bare, kuriame susitiko su 25 metų Bulgarijos piliečiu Georgijumi Dučevu ir pakvietė jį į savo namus.

Šį incidentą tiriantys policijos pareigūnai paneigė gandus apie galimą nusikaltimą, tačiau nori, kad G.Dučevas pateiktų papildomos informacijos.

„Nemanome, kad tas vyras kaip nors susijęs su Stepheno mirtimi, tačiau jo parodymai gali būti itin svarbūs“, – vienas Ispanijos pareigūnas sakė britų dienraščiui „The Times“.

„Boyzone“ nariai Ronanas Keatingas, Shane'as Lynchas, Mikey Grahamas ir Keithas Duffy pareiškė jausmingą užuojautą dėl savo „brolio“ mirties, o sekmadienio vakarą atskrido į Maljorkos oro uostą.

„Esame skaudžiai prislėgti netekę savo draugo ir brolio Stepheno. Per daugelį metų drauge išgyvenome nuostabių akimirkų ir tikėjomės, kad jų bus daug daugiau. Mylime tave ir amžinai tavęs ilgėsimės“, – rašo dainininko bendražygiai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius