Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gwyneth Paltrow po grandiozinio sužadėtuvių vakarėlio užminė mįslę: tai buvo ir vestuvės?

Praėjusį savaitgalį Holivudo žvaigždė Gwyneth Paltrow (45 m.) atšventė savo sužadėtuvių su prodiuseriu Bradu Falchuku (47 m.) vakarėlį, tačiau dabar netyla kalbos, kad toji šventė iš tiesų galėjo būti ir... vestuvės!
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow / „Scanpix“/AP nuotr.

Šeštadienį į Los Andželo teatrą sugužėjo per 400 svečių, tarp kurių buvo ir tokios pirmo ryškumo Holivudo garsenybės kaip Julia Roberts, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Liv Tyler, Cameron Diaz, Demi Moore, Kate Hudson, Stevenas Spielbergas ir kt.

Oficialiai buvo skelbiama, kad toji šventė – tai Gwyneth ir Brado sužadėtuvių vakarėlis, o jau po visko aktorė tą vakarą pavadino „mūsų meilės švente“ ir dėkojo „nuostabiems, tikriems ir brangiems draugams, kurie atėjo mūsų palaikyti“.

Neilgai trukus pradėta kalbėti, kad iš tiesų tas vakarėlis galėjo būti ir jų slaptos vestuvės, o informacija apie sužadėtuvių vakarėlį esą tik turėjo suklaidinti žiniasklaidą.

Į tą vakarėlį Gwyneth Paltrow atvyko vilkėdama violetinę „Giambattista Valli“ suknelę, tad neatrodė lyg būtų nuotaka – tačiau kas žino, galbūt viduje aktorė persirengė, o gal tiesiog atsisakė baltos vestuvinės suknelės?

Įtarimų apie vestuves kelia ir tai, kad vakarėlis įvyko vos Gwyneth grįžus iš Meksikos, kur ji su draugėmis šventė savo mergvakarį.

Na o trečiadienį Gwyneth Paltrow pirmą kartą po šventės pasirodė viešumoje, ir ant jos rankos puikavosi naujas auksinis žiedas su mylimojo inicialais. Tokį patį, tik su jos inicialais, turi ir Bradas Falchukas. Nauji žiedai tik dar labiau pakurstė spėliones, kad pora per tą vakarėlį iš tiesų susituokė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Trečiadienį Gwyneth Paltrow renginyje pasirodė su nauju žiedu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Trečiadienį Gwyneth Paltrow renginyje pasirodė su nauju žiedu

Kol kas jiedu oficialiai nepranešė apie savo vestuves ir nepasakė, ar jau yra susituokę, ar dar ne.

15min primena, kad „Oskaru“ apdovanota aktorė ir populiarių serialų prodiuseris susitikinėja nuo 2014-ųjų. Jiedu pora tapo netrukus po Gwyneth Paltrow skyrybų su „Coldplay“ lyderiu Christu Martinu, o Bradas Falchukas 2013 metais taip pat išsiskyrė su savo pirmąja žmona. Jų abiejų pirmosios santuokos truko 10 metų, abu per tą laiką susilaukė po du vaikus. Apie poros sužadėtuves pradėta kalbėti dar lapkritį, tačiau šią žinią jiedu patvirtino tik sausį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius