Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvendama su Bradu Pittu, Angelina Jolie bijojo dėl savo vaikų saugumo

Angelina Jolie (46) gyvendama santuokoje su Bradu Pittu (57) bijojo dėl savo šeimos saugumo, sakė ji „The Guardian“. Leidiniui ji taip pat papasakojo ir kodėl ją įskaudino buvusio sutuoktinio sprendimas dirbti su Harvey Weinsteinu.
Bradas Pittas, Angelina Jolie su vaikais
Bradas Pittas, Angelina Jolie su vaikais / Vida Press nuotr.

Interviu „The Guardian“, kuriame reklamavo savo naują knygą „Know Your Rights“, Angelina Jolie užsiminė ir apie vis nesibaigiantį skyrybų su Bradu Pittu procesą. Aktorė teigė, kad gyvendama santuokoje bijojo dėl „visos šeimos“ saugumo.

„Nesu tas žmogus, kuris priima tokius sprendimus, kokius turėjau priimti, – sakė ji leidiniui. – Iš savęs turėjau daug pareikalauti, kad išsiskirčiau su savo vaikų tėvu.“

Angelina Jolie ir Bradas Pittas augina šešis vaikus – Maddoxą, Paxą, Zaharą, Shiloh ir dvynius Vivienne bei Knoxą. Tebesitęsiančioje byloje dėl vaikų globos Maddoxas nedalyvauja, nes jis jau pilnametis.

Skyryboms garsų aktorių Angelina Jolie padavė 2016 m. Kiek anksčiau Bradui Pittui buvo pareikšti kaltinimai smurtu prieš vaikus dėl incidento tarp jo ir sūnaus Maddoxo lėktuve, jiems skrendat iš JAV į Europą, bet Los Andželo apskrities vaikų ir šeimos paslaugų departamentas juos panaikino. Neva po to aktorė susirūpino, ar gyvendami su tėvu jos vaikai tikrai yra saugūs.

Nors pora oficialiai išsiskyrusi, vis dar vyksta bylinėjimasis dėl vaikų globos. Iš pradžių filmo „Ponias ir ponia Smitai“ žvaigždėms buvo skirta bendra penkių dar nepilnamečių atžalų globa, bet vėliau šį sprendimą teismas atmetė dėl jį priėmusį teisėją Johną W. Ouderkirką siejančių verslo santykių su Brado Pitto advokatu.

Teisėjas, atsisakęs nusišalinti nuo poros skyrybų bylos, ką padaryti 2020 m. prašė Angelina Jolie, su garsiais aktoriais yra ne tik geras pažįstamas. 2014 m. jis sutuokė porą.

Aktorės pasiteiravus apie paskutinius penkerius jos gyvenimo metus, Angelina Jolie atsakė, kad skyrybos – „traumuojantis“ įvykis.

„Tam tikra prasme, toks buvo pastarasis dešimtmetis. Daug ko negaliu sakyti. Tačiau net jei tik tu ir keli mylimi žmonės žino tikrąjį tavo gyvenimą, už ką kovoji arba ką paaukoji, ką patyrei, susitaikai su tuo, nepaisant visko, kas vyksta aplink“, – kalbėjo aktorė.

Gyvendama santuokoje su Bradu Pittu aktorė turėjo ir kitą problemą – jai labai nepatiko jos dabar jau buvusio vyro noras dirbti su Harvey Weinsteinu, kuris, jos teigimu, priekabiavo ir prie jos. Tada aktorės karjerą pradėjusiai Angelinai Jolie buvo vos 21-eri.

„Laikiausi atokiai ir perspėjau žmones dėl jo. Pamenu apie tai pasakiusi Jonny, savo pirmajam vyrui, kuris į tai puikiai sureagavo, padėti perduoti žinią kitiems vyrams – kad šie nepaliktų su juo vienų merginų. Manęs prašė vaidinti „Aviatoriuje“, bet nesutikau, nes su filmu buvo susijęs ir jis. Daugiau niekada su juo nebendravau, todėl buvo labai sunku, kai su juo dirbo Bradas“, – pasakojo ji.

Pasak Angelinos Jolie, Bradas Pittas paprašė Harvey Weinsteino būti filmo „Killing Them Softly“ prodiuseriu.

„Pykomės dėl (Weinsteino įsikišimo). Žinoma, kad buvo skaudu“, – tęsė aktorė.

Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „Ponas ir ponia Smitai“
Vida Press nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas filme „Ponas ir ponia Smitai“

Tačiau kita buvusi Brado Pitto mylimoji Gwyneth Paltrow apie aktoriaus elgesį po to, kai skandalingasis prodiuseris tariamai pakvietė tada vos 22-ejų aktorę į viešbučio kambarį ir pasiūlė užsisakyti masažą, gali papasakoti priešingą istoriją. Kaip rašo Nypost.com, po šio įvykio Bradas Pittas neva stojo į akistatą su Harvey Weinsteinu vieno filmo premjeroje ir fiziškai pagrasino prodiuseriui, taip rizikuodamas savo sėkmės laiptais po truputį kylančia karjera.

Šiuo metu Bradui Pittui priklausanti įmonė „Plan B Entertainment“ dirba prie filmo apie „New York Times“ reporteres Jodi Kantro ir Megan Twohey, savo Pulicerio premiją laimėjusiu straipsniu paviešinusias tiesą apie šį prodiuserį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius