Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hercogienė Catherine, praėjus mėnesiui po gimdymo, visiškai atgavo formas

Pirmadienį, rugpjūčio 26-ąją, paparacams pavyko užfiksuoti prieš mėnesį sūnaus princo George'o susilaukusią Kembridžo hercogienę Catherine (31), kuri buvo pastebėta apsipirkinėjanti vienoje Anglesio maisto prekių parduotuvėje, Velse.
Kembridžo hercogienė Catherine (2012-ųjų rugsėjį)
Kembridžo hercogienė Catherine / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Catherine paliko mažylį namie ir užsuko papildyti maisto atsargų į vietinę „Waitrose“ parduotuvę. Kembridžo hercogienė į parduotuvę išsiruošė vilkėdama baltai juoda dryžuota palaidine, aptemptais džinsais, avėdama plokščiapadžius batelius ir plaukus susirišusi į arklio uodegą. Kate Middleton stumdama pirkinių vežimėlį pademonstravo plokščią pilvuką ir ištirpusius per nėštumą priaugtus kilogramus.

Kembridžo hercogienės Catherine nuotrauką galite pamatyti paspaudę čia.

„Ji nieko specialiai nedarė, kad atsikratytų per nėštumą priaugtų kilogramų. Ji atrodo nuostabiai, – žurnalui „Us Weekly“ pasakojo Middletonų šeimos draugas. – Kate vis dar maitina kūdikį krūtimi, o priaugti kilogramai tiesiog ištirpo. Ji nesilaiko jokios dietos ir neriboja savęs. Po gimdymo ji ir toliau praktikuoja jogą, kuria nuolat užsiiminėjo iki nėštumo.“

Karališkoji britų šeima šiuo metu yra apsistojusi Anglesyje, o rugsėjį persikraustys į naujus namus Kensingtono rūmuose. „Anglesyje jie glaudžiasi jau kelias savaites. Jų gyvenimas ten yra labai aktyvus, šeima dažnai išeina pasivaikščioti po apylinkes. Šaunu, nes jiems pasisekė su oru, todėl jie stengiasi pasinaudoti tuo kiekvieną laisvą akimirką“, – pasakojo šeimai artimas šaltinis.

Pirmą kartą po gimdymo viešumoje Kembridžo hercogienė Catherine pasirodė praėjus vos dienai po princo George'o gimimo. Būsimas Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis gimė liepos 22 dieną, o kitą dieną naujai iškepti tėveliai parodė naujagimį pasauliui prie St. Mary‘s ligoninės Londone.

Rugpjūčio 19 dieną princas Williamas ir Catherine paviešino pirmąsias oficialias šeimos nuotraukas. Nuotraukos buvo darytos Middletonų šeimos sode Berkšyre rugpjūčio pradžioje. Vienoje nuotraukoje karališkoji šeima pozuoja su dviem šunimis – Tilly ir Lupo.

Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as
Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine ir princas George'as

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius