Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Hilary Duff: be apsipirkinėjimo – ne ilgiau nei 3 dienas!

Viena iš gražiausių jaunųjų Holivudo žvaigždžių Hilary Duff yra ne tik puiki dainininkė ir talentinga aktorė. Skirtingai nei dauguma jos amžiaus įžymybių, mergina niekada nesistengė išpopuliarėti per skandalus. Dideliam tėvų džiaugsmui, nemažai JAV paauglių lygiuojasi į šią žvaigždę.
Hilary Duff
Hilary Duff / Scanpix nuotr.
Temos: 1 Hilary Duff

Vardas, pavardė: Hilary Erhard Duff.
Gimimo data, vieta: 1987 09 28, Hjustonas, Teksaso valstija , JAV. Šiuo metu jai 22 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas – Hjustono parduotuvių tinklo savininkas, mama – namų šeimininkė; Hilary turi vyresniąją seserį Haylie (24); tėvai išsiskyrė prieš kelerius metus; Hilary motina šiuo metu yra jos muzikos prodiuserė.
Meilės nuotykiai: 2001–2003 m. draugavo su muzikantu Aaronu Carteriu (22), 2004–2006 m. – su grupės „Good Charlotte“ nariu Joeliu Maddenu (30), o nuo 2007 m. merginos širdis priklauso NHL žvaigždei Mike’ui Comrie (29).
Šeiminė padėtis: prieš kelias savaites tapo Mike’o sužadėtine.
Pasiekimai: JAV aktorė, dainininkė; televizijos serialuose vaidina nuo 1997 metų; įsimintiniausi vaidmenys šiuose filmuose: „Lizi Magvair filmas“ (2003), „Urmu pigiau“ (2003), „Pelenės istorija“ (2004), „Materialistės“ (2006), „Kietos merginos“ (2006), „Foodfight“ ir kt.; Duff išleisti muzikos albumai: „Santa Claus Lane“ (2002), „Most Wanted “(2005), „Best Off“ (2009) ir kt.

AOP nuotr./Hilary Duff dievina prabangias rankines ir laikrodžius.
AOP nuotr./Hilary Duff dievina prabangias rankines ir laikrodžius.

Dieviškai graži

Jaunoji gražuolė kol kas nesidarė plastinių operacijų, bet vis dėlto neapsieita be įgimto grožio korekcijos. Prieš metus Hilary paslaptį atskleidė žinomas odontologas, patvirtinęs, kad ši gražuolė darėsi keletą sudėtingų žandikaulio operacijų norėdama pakoreguoti sąkandį ir stamboką apatinį žandikaulį. Ne paslaptis, jog akinamai balti dantys jau yra blogo skonio ženklas, todėl žvaigždės, tikruosius dantis keisdamos keraminiais, dažniausiai renkasi dramblio kaulo spalvos emalę.

Neneigianti koregavusi žandikaulį Hilary užsispyrusiai teigia, kad tvirtais ir lygiais dramblio kaulo spalvos dantimis ją apdovanojo gamta. „Aš visiškai patenkinta savo išvaizda ir nieko savyje nenoriu keisti. Oficialiai pareiškiu, kad daugiau nieko nesiruošiu koreguoti“, – sako simpatiška mergina, sulaukianti daug žiniasklaidos dėmesio dėl nuolatinių svorio metamorfozių.

Pasakiškai turtinga

Įžengusi į trečiąją dešimtį žvaigždė jau dabar uždirba pasakiškus pinigus. Jos turtas vertinamas 40 mln. JAV dolerių (apie 102 mln. litų) ir jis vis auga. Šiuo metu už vaidmenį kine Hilary mokamas ne mažesnis nei 4 mln. JAV dolerių (apie 10,2 mln. litų) honoraras, apie 12 mln. JAV dolerių (apie 30,5 mln. litų) per metus jai pelno sukurta drabužių „Stuff by Hilary Duff“ kolekcija, o pinigai, kuriuos žvaigždė uždirba koncertuodama ir pardavinėdama savo albumus, taip pat skaičiuojami milijonais. „Kartais man būna baisu pagalvojus, kiek turiu pinigų. Iš tiesų aš esu paprasčiausias žmogus! Savaime aišku, jaučiuosi kieta, kad pati galiu pasirūpinti ne tik savimi, bet ir kitais“, – atvirauja Hilary. Beje, ši mergina turi didžiulę silpnybę – ji dievina lankymąsi parduotuvėse. „Be apsipirkinėjimo negaliu ištverti ilgiau nei tris dienas! Kadangi visą laiką dirbu, todėl tik pasitaikius galimybei pavaikščioti po parduotuves, elgiuosi taip, tarsi būčiau nutrūkusi nuo grandinės. Dievinu visus nusipirktus daiktus. Kai neseniai įsigijau rankinę, net šokinėjau iš laimės. Jei negali džiaugtis pirkiniais, tuomet kuriam galui uždirbti pinigus?“ – mąsto jaunoji milijonierė.

Pirmieji jausmai

Būdama paauglė, Hilary pradėjo draugauti su Aaronu Carteriu, tačiau netrukus paaiškėjo, kad šiam vaikinui neabejinga kita Holivudo žvaigždutė – Lindsay Lohan (23), kuri visiems paskelbė, kad Duff nuviliojo jos vaikiną. Merginos įsivėlė į kovą dėl mylimojo, viena kitai pažėrė „komplimentų“, o kartą net susimušė naktiniame klube. Savaime aišku, bulvarinė spauda, pasinaudojusi jaunųjų žvaigždučių konfliktu, iš to išpūtė nemenką burbulą.

Kai Hilary buvo 16 metų, jos gyvenime atsirado Joelis Maddenas. Šou pasaulyje šis vaikinas garsėjo skandalais. Po trejų draugystės metų mergina nusprendė, kad jiems laikas išsiskirti. Joelis netrukus užmezgė santykius su tuo metu skandalingu gyvenimo būdu garsėjusia Nicole Richie (28), su kuria gyvena ligi šiol ir augina du vaikus. Beje, Duff, sužinojusi, jog buvęs mylimasis greitai susirado kitą merginą, labai įsižeidė. „Visuomet sunku išgirsti, kad žmogus, kuris tau buvo toks brangus, susitikinėja su kita. Joelis – nuostabus vaikinas. Manau, Nicole pasisekė. Esu įsitikinusi, kad jis yra puikus tėvas“, – vėliau kalbėjo Duff.

Po išsiskyrimo su Joeliu Hilary gyvenime atsirado ypač atkaklus gerbėjas. Vaikinas atvažiavo į Holivudą turėdamas vienintelį tikslą – užmegzti meilės romaną su savo svajonių dievaite Duff. Kai garsi mergina įsimylėjėlį atstūmė, jis pradėjo grasinti ją nužudysiąs. Už tokią „meilę“ vaikinas nuteistas kalėti 117 parų ir penkeriems metams lygtinai.

„Jei negali džiaugtis pirkiniais, tuomet kuriam galui uždirbti pinigus?“

AOP nuotr./Hilary Duff. Sužadėtinis Mike'as Comrie mylimajai pasipiršdamas padovanojo žiedą už 2,5 mln. litų.
AOP nuotr./Hilary Duff. Sužadėtinis Mike'as Comrie mylimajai pasipiršdamas padovanojo žiedą už 2,5 mln. litų.

Laiminga sužadėtinė

Lėktuve Hilary susipažino su NHL žvaigžde Mike’u Comrie. Kai 20-ojo Hilary gimtadienio proga Mike’as mylimajai padovanojo žiedelį už 100 000 JAV dolerių (apie 255 000 litų), dauguma suprato, kad ledo ritulininkas su Duff nori kurti bendrą ateitį. Tie, kas taip manė, neapsiriko: vos prieš kelias savaites vaikinas per atostogas Havajuose mylimajai pasipiršo viešbučio balkone. Šią svarbią akimirką įamžino ir paparacai. Sprendžiant iš nuotraukų, Mike’as iš pradžių priklaupė ir mylimajai padovanojo žiedą (kalbama, kad jo vertė – 1 mln. JAV dolerių (apie 2,6 mln. litų), o paskui laiminga Hilary apkabino būsimą vyrą.

Jaunoji įžymybė neslepia, kad ji gimė po laiminga žvaigžde. Visame pasaulyje gyvena daugybė Duff gerbėjų, kurie seka kiekvieną jos žingsnį, dievina jos muziką ir kurtus drabužius. Nors Hilary turi kuo didžiuotis, tačiau jai netrūksta ir savikritikos. „Žmonės mano, kad esu ideali. Tai netiesa! Aš darau klaidų, dėl daug ko gailiuosi, esu pernelyg užsispyrusi ir pernelyg plepi, tačiau tikiu, kad vieną dieną tapsiu profesionalė. Tiesiog viskam savas laikas“, – sako JAV paauglių idealas.

Įdomūs faktai:

•    Scenoje Hilary nuo šešerių metukų.
•    Dievina Janis Joplin (1943–1970) muziką.
•    Pravardė – Bitutė.
•    Hilary žaviausia jos kūno dalis – kojos.
•    Didžiausia merginos silpnybė – saldumynai.
•    Negalėtų atsisakyti skraidyti pirmąja klase.
•    Bijo tamsos.
•    Garsenybė teigia, kad ji, bendraudama su vyrais, niekada neišdrįstų pirma rodyti dėmesį.
•    Hilary ūgis – 157 centimetrai, svoris – apie 58 kilogramai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius